Αυτοί είναι οι 18χρονοι γιοι του Χρήστου Φερεντίνου που άνετα γινόντουσαν μοντέλα: Τα δίδυμα αγόρια του Χρήστου Φερεντίνου

Σοφία Παυλίδου: Η ανάρτηση που έκανε με τον γιο της

Χρήστος Φερεντίνος και Σοφία Παυλίδου όχι μόνο έζησαν έναν δυνατό έρωτα αλλά απέκτησαν και δυο δίδυμα αγόρια τα οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια κυκλοφορούν μαζί.

Σοφία Παυλίδου και Χρήστος Φερεντίνος μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά πάντα θα τους ενώνουν οι δύο γιοι τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Σοφίας Παυλίδου

Πρόσφατα, η ηθοποιός πήγε σινεμά με τους γιους της και μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδευσε με τη λεζάντα «Σινεμα με τ ‘αγόρια. Παράσιτα. Τι ταινιάρα είναι αυτή!!! Εδώ όλες οι όψεις του νομίσματος! Εδω σχεδόν όλα τα είδη κινηματογράφου. Αν δεν την έχετε δει,σπεύσατε ».

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο ένας γιος είναι ίδιος με τον παρουσιαστή, ενώ ο δεύτερος μοιάζει απίστευτα στη μαμά του.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα