Αυτόνομη η Μαριέττα Χρουσαλά: Αυτή τη δουλειά κάνει τα τελευταία 10 χρόνια μετά το μόντελινγκ και είναι ανεξάρτητη από τον Λέοντα Πατίτσα

Αυτόνομη η Μαριέττα Χρουσαλά: Έχει την δική της δουλειά και τα καταφέρνει μόνη της

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που η Μαριέττα Χρουσαλά αποσύρθηκε από τις πασαρέλες. Σήμερα, έχει την δική της εργασία και τα καταφέρνει πολύ καλά μόνη της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται σε έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Λέοντα Πατίτσα, του οποίου η περιουσία είναι αναμφισβήτητη, αλλά κι εκείνη ψάχνει διαρκώς τρόπους να είναι αυτόνομη, έχοντας τη δική της επαγγελματική δράση, αν και πάντοτε βρίσκεται, στα εύκολα και τα δύσκολα, στο πλευρό του συζύγου της.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το 2003 στέφθηκε Σταρ Ελλάς και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό Μις Υφήλιος, όπου τερμάτισε 15η. Αν και από το 2002 εργαζόταν εθελοντικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, λόγω της στέψης της ως Σταρ Ελλάς ήταν μια από τις διασημότητες που συμμετείχαν στην λαμπαδηδρομία της ολυμπιακής φλόγας, η οποία τελείωσε στην Αθήνα.

Αυτόνομη η Μαριέττα Χρουσαλά – Η σημερινή της εργασία

Τη σεζόν 2005-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο τηλεπαιχνίδι «Πολύ την Κυριακή» που προβλήθηκε από το MEGA. Από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής πρωινής εκπομπής του ALTER, «Η Ελλάδα Παίζει». Το 2011 συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στην ελληνική εκδοχή του σόου του ΑΝΤ1, «Dancing With The Stars» όπου έλαβε την 11η θέση.

Τα τελευταία χρόνια είναι εταιρικός πρεσβευτής της εταιρείας καλλυντικών Seventeen Cosmetics για την Ελλάδα. Το 2012 δημιούργησε την δική της επιχείρηση, Marietta’s Fantasy, η οποία παράγει χειροποίητα σανδάλια βασισμένα στην μέθοδο των αρχαίων Ελλήνων.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024