Αυτός είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας από την Άνδρο παντρεύεται την πριγκίπισσα της Ιορδανίας – Ο λόγος για τον Δημήτρη Θερμιώτη

Δημήτρης Θερμιώτης: Ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά με την εκλεκτή πριγκίπισσα της καρδιάς του

Άλλον ένα πριγκιπικό γάμο αναμένουμε και αυτήν την φορά πρόκειται για γαμπρό Έλληνα και συγκεκριμένα από την Άνδρο, τον Δημήτρη Θερμιώτη.

Ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας Δημήτρης Θερμιώτης παντρεύεται τη γοητευτική πριγκίπισσα Ιμάν, κόρη του βασιλιά της Ιορδανίας!

Με καταγωγή από την Άνδρο, ο 28χρονος γαμπρός του βασιλικού ζεύγους της Ιορδανίας Δημήτριος (Jimmy) Θερμιώτης μετά από τρία χρόνια σχέση με την γοητευτική πριγκίπισσα Ιμάν μπιντ Αμπντουλάχ, τη μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β’ και της βασίλισσας Ράνια, πήρε την απόφαση να τη ζητήσει επίσημα σε γάμο από τους γονείς της.

Η απόφαση του Δημήτρη Θερμιώτη να παντρευτεί την πριγκίπισσα της Ιορδανίας

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Νεφέλης Λυγερού στο «ΘΕΜΑ», ο Δημήτρης – Τζίμης για τους φίλους του – μετατράπηκε σε Τζαμίλ στην επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας. Κι αυτό επειδή για να τελεστεί ο γάμος, ο γαμπρός συμφώνησε να ασπαστεί το Ισλάμ.

Ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας είναι γεννημένος το 1994 στο Καράκας της Βενεζουέλας. Είναι γιος του Αλέξανδρου Θερμιώτη και της Corina Hernández, ενώ έχει και δυο μικρότερα αδέλφια την Αλέξια και τον Αλεχάνδρο.

Το όνομα του Δημήτριος το αντλεί από τον παππού του, ο οποίος υπήρξε ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες της Βενεζουέλας. Γεννημένος το 1922 στην Άνδρο και μεγαλωμένος στο νησί, κάποια στιγμή πήρε την απόφαση να ανοίξει τα φτερά του και να ξενιτευτεί. Η ζωή τον έστειλε στη Βενεζουέλα, όπου εκεί ο Τζίμι Θερμιώτης, αφού ίδρυσε μια σειρά από εταιρείες, στη συνέχεια κατάφερε να εξασφαλίσει για τη χώρα το franchise του οίκου Dior.

Ο Δημήτρης Θερμιώτης με τον παππού του σε νεαρή ηλικία

Ο 28χρονος Δημήτρης Θερμιώτης είναι το πρώτο εγγόνι της πλούσιας οικογένειας και έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Florida International University, όπου έλαβε και Bachelor of Science in Business. Είναι συνιδρυτής της Outbound Ventures LLC, μιας εταιρείας ιδιωτικών και επιχειρηματικών κεφαλαίων στη Νέα Υόρκη. Η Outbound Ventures LLC ιδρύθηκε το 2015 και έχει έσοδα 1,1 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο, εργάστηκε στην DPM, μια εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων με έδρα τη Νέα Υόρκη, ενώ από το 2018-2020, συνεργάστηκε και με την AMARLA, ως Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία είναι ένας από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, ενώ γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη. Η πριγκίπισσα Ιμάν τελείωσε πρόσφατα τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Georgetown, στις ΗΠΑ, εκεί όπου σπούδασαν επίσης ο πατέρας της και ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ’.

Περισσότερα για την σχέση του ζευγαριού – Δημήτρης Θερμιώτης και πριγκίπισσα της Ιορδανιας

Η σχέση του ζευγαριού αποτέλεσε έκπληξη, καθώς όσο δύσκολο κι αν φαινόταν την κρατούσαν μακριά από όλους, για μεγάλο διάστημα, μέχρι τη στιγμή που ο Δημήτρης, αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου.

Το ζευγάρι αναμένεται να παραμείνει και μετά τον γάμο του στην Νέα Υόρκη και εκεί θα είναι η βάση του. Θα μοιράζει τον χρόνο του, όμως μεταξύ του Λος Άντζελες, όπου ο Θερμιώτης διατηρεί σπίτι. Δεν θα λείπουν και οι συχνές επισκέψεις στην Ιορδανία, στο Καράκας! Εκείνοι που έχουν ζήσει τον Τζίμη και την Ιμάν κάνουν λόγο για ένα ιδιαίτερα ταιριαστό ζευγάρι. 

Οι δυο τους προτιμούν την ιδιωτικότητα που τους εξασφαλίζει η αμερικανική μητρόπολη. Εκεί χάνονται στο πλήθος, ενώ αγαπούν να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους σε εστιατόρια με φίλους. Αυτό το καλοκαίρι θεωρείται σίγουρο ότι θα επισκεφτούν την Ελλάδα και πιθανότατα την Άνδρο.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα