“Αυτός είναι ο κολλητός μου”: Η συγκινητική ανάρτηση του Στάθη Σχίζα για τον πατέρα του που “παλεύει” με 95% αναπηρία

Στάθη Σχίζα: “Αυτός είναι ο κολλητός μου”

Σε μία συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο φετινός νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας, ο οποίος ανέβασε ένα στόρι με τον πολυαγαπημένο του πατέρα, ο οποίος όμως πάσχει από μία νόσο που τον έχει αφήσει κατά 95% παράλυτο.

Υπενθυμίζουμε πως ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μέσα από το παιχνίδι είχε μιλήσει για τον πατέρα του, συγκινώντας του πάντες με την προσωπική του ιστορία. Συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε αποκαλύψει: «Η σχέση με τον πατέρα μου πραγματικά είναι δύσκολη. Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι, όμως έχει μια νόσο που τον έκανε παράλυτο, δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα, δεν μας θυμάται πια.

Τώρα που λείπω είμαι σίγουρος ότι είναι στα χαμένα, δεν ξέρει τι του συμβαίνει, σίγουρα θα με ψάχνει. Μου έχει λείψει πάρα πολύ, θέλω να γυρίσω πίσω να τον δω. Ήμασταν κολλητοί, πηγαίναμε παντού μαζί. Και την μάνα μου την λάτρευα, αλλά με τον πατέρα μου είχαμε μια άριστη σχέση. Πάλι τον λατρεύω και αυτός το ίδιο, αλλά δεν με καταλαβαίνει για να του τα πω όσα θέλω».

Στάθης Σχίζας: Η σπουδαία ενέργειά του

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Στάθης Σχίζας επισκέφθηκε τον πατέρα του και ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο μαζί του, όπου έγραψε: «Αυτός είναι ο κολλητός μου από τη μέρα που γεννήθηκα, ο καλύτερος πατέρας».

Να αναφέρουμε πως ο Στάθης Σχίζας ανακοίνωσε και στον τελικό πως μέρος του επάθλου που κέρδισε θα δοθεί σε παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο και είχε εξηγήσει πως όταν η μαμά του έδινε και εκείνη τη δική της μάχη, ο ίδιος βρέθηκε τυχαία στον όροφο όπου έκαναν παιδιά χημειοθεραπεία. Οι εικόνες που είδε εκεί, τον έκαναν να θέλει να στηρίξει τα παιδιά αυτά, μιας και ο ίδιος είναι πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν