Αυτός ήταν ο μεγάλος έρωτας της Σοφίας Αλιμπέρτη: Ούτε ο Πάριος, ούτε ο Παρθένης

Σοφία Αλιμπέρτη: Ποιος ήταν ο έρωτας που την σημάδεψε

Μπορεί να την μάθαμε μαζί με τον Πάριο, ωστόσο δεν είναι ο μόνος άντρας που πέρασε από την ζωή της και μάλιστα όχι αυτός που την στιγμάτισε.

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, με την ίδια να έχει αφήσει τα… εγκόσμια για μια διαφορετική ζωή στην Πάρο, αλλά πάντοτε να είναι στις καρδιές όσων παρακολούθησαν την πορεία της.

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα, αλλά σύντομα μετακόμισε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1980, συμμετέχοντας σε κινηματογραφικές ταινίες και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Τη δεκαετία του 1990 συμμετείχε σε αρκετά επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ. Από το 2003 έστρεψε την καριέρα της στην παρουσίαση εκπομπών και show, για να φύγει για την Πάρο λίγα χρόνια μετά, έχοντας φροντίσει παράλληλα με τη διαθήκη της.

Οι σχέσεις της Σοφίας Αλιμπέρτη στο παρελθόν

Η Αλιμπέρτη, όμως, απασχόλησε στο παρελθόν με αρκετές σχέσεις της. Πέρασε τις δικές της περιπέτειες, οι οποίες συζητήθηκαν.

Οι πιο γνωστές σχέσεις της ήταν αυτή με τον Γιάννη Πάριο, με τον οποίο απέκτησε τους δύο γιους της, αλλά και με τον Αλέξανδρο Παρθένη.

Ωστόσο, πολύ πριν γίνει ζευγάρι με αυτούς τους άνδρες, κάποιος άλλος είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της.

Ο λόγος για τον Σταμάτη Γαρδέλη! Ο γνωστός, από τις ελληνικές ταινίες του ’80, ηθοποιός μπορεί να μην δίνει συχνά συνεντεύξεις, άλλα όταν το κάνει μιλάει για όλα. Έτσι, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού αν τελικά υπήρξε ζευγάρι με την Σοφία Αλιμπέρτη στο παρελθόν, όπως έγραφαν τα δημοσιεύματα της εποχής.

«Είναι ένας πολύ γλυκός, πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, πολύ καλό παιδί. Μια πολύ γλυκιά ύπαρξη. Όταν βρισκόμαστε είναι σαν να συνεχίζουμε μια συζήτηση που έχουμε αφήσει πριν κάποια χρόνια…. Δεν υπήρξε σχέση, φλερτάκι όμως υπήρξε», ξεκαθάρισε.

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε