Αγάπη μέχρι το τέλος: 5 ζευγάρια διάσημων Ελλήνων που ο έρωτάς τους κράτησε, μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος

Διάσημα ζευγάρια: Αγαπήθηκαν μέχρι το τέλος

Στο παρακάτω άρθρο σας έχουμε 5 διάσημα ζευγάρια, που αγαπήθηκαν παράφορα και ο έρωτας τους κράτησε μέχρι το τέλος, αφού ο μόνος που τους χώρισε ήταν ο θάνατος. Η φράση «για πάντα», ήταν για αυτούς μία πραγματικότητα και ακόμα και σήμερα αναπολούμε και νοσταλγούμε εκείνους τους αγνούς και έντιμους έρωτες.

Πέντε ζευγάρια, τα οποία ήταν μαζί για πάντα

– Κατίνα Παξινού και Αλέξης Μινωτής: Γνωρίστηκαν το 1928 όταν εκείνη πήγε να τον συγχαρεί στα καμαρίνια. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και γεμάτος εντάσεις. Το Μάρτιο του 1940 παντρεύτηκαν λίγο πριν αυτή φύγει για το εξωτερικό. Για δυο χρόνια τους χώρισε ο πόλεμος. Βρέθηκαν μαζί το 1942 και από κει πορεύθηκαν μαζί μέχρι τον Φεβρουάριου του 1973 που έφυγε η Κατίνα. Έμειναν 55 χρόνια μαζί και έγιναν το πιο διάσημο ελληνικό ζευγάρι στον πλανήτη μετά την Μελίνα και τον Ζιλ Ντασέν. Διάσημα ζευγάρια, μεγάλοι έρωτες που τους κράτησε η αγάπη και τους χώρισε μόνο ο θάνατος.

– Ρένα Βλαχοπούλου και Γιώργος Λαφαζάνης: Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια στις 18 Σεπτεμβρίου 1967 παντρεύεται τον επιχειρηματία Γιώργο Λαφαζάνη. Είχαν γνωριστεί το 1964 και ο έρωτας μεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλος. Την περίμενε τα βράδια έξω από το θέατρο, μέχρι να τελειώσει η παράσταση, όταν η Ρένα δούλευε σε νυχτερινά κέντρα, έμενε άγρυπνος μέχρι να γυρίσει στο σπίτι.

Ο Λαφαζάνης ήταν άλλωστε ο σοβαρότερος λόγος για τον οποίο η Ρένα σταδιακά αραίωσε και στη συνέχεια σταμάτησε τις τραγουδιστικές της εμφανίσεις, αφού δεν ήθελε να τον αφήνει μόνο. Άλλωστε όπως είχε ομολογήσει και η ίδια τον ζήλευε πολύ, αφού ήταν ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες της Αθήνας. Τελικά τον «άφησε» το 2004 μετά από 40 χρόνια κοινής ζωής. Εκείνος κατέρρευσε και το 2010 έφυγε από την ζωή.

– Κώστας Ρηγόπουλος και Κάκια Αναλυτή: Γνωρίστηκαν το Απρίλιο του 1955. Εκείνος ήταν 25 εκείνη 18. Παντρεύτηκαν τρεις μήνες αργότερα και αποτέλεσαν το μακροβιότερο ζεύγος του ελληνικού θεάτρου. Έμειναν μαζί 56 χρόνια. Απέκτησαν μία κόρη, τη Ζωή. Ο Κώστας Ρηγόπουλος πέθανε τον Ιανουάριο του 2001. Εκείνη τον Ιούνιο του 2002, μην μπορώντας ποτέ να ξεπεράσει τον χαμό του σβήνει στο νοσοκομείο.

– Ζωζώ Σαπουτζάκη και Ανδρέας Πολίτης: Γνωρίσθηκαν το 1973 όταν ο δικηγόρος Ανδρέας Πολίτης ανέλαβε τα λογιστικά και φορολογικά της ντίβας της αθηναϊκής νύχτας. Σιγά – σιγά αυτός ο φιλικός δεσμός εξελίχτηκε σε ένα δυνατό έρωτα. Μέσα σε ένα μήνα αποφάσισαν να παντρευτούν. Η Ζωζώ δήλωνε: «τώρα είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί βρήκα εκείνο που γύρευα σε όλη μου την ζωή, κάτι ολοκληρωμένο και ωραίο». Ο γάμος τους έγινε μυστικά με ελάχιστους καλεσμένους. Η Ζωζώ θα πει: ήξερα ότι θα γίνει μεγάλη φασαρία στην εκκλησία αν το είχα αναγγείλει. Άσε τους χιλιάδες φίλους, θα ξεσηκωνόταν ο κοσμάκης να έρθει να με δει νύφη, καταλαβαίνεις τι θα γινόταν; Γι’ αυτό προτιμήσαμε να είμαστε δέκα άτομα όλοι- όλοι. Μεταξύ των ελαχίστων προσκεκλημένων ήταν και η Ρένα Βλαχοπούλου. Ο γάμος τους κράτησε 33 χρόνια μέχρι τον θάνατο του.

– Μελίνα Μερκούρη και Ζιλ Ντασέν: Γνωρίστηκαν στο Φεστιβάλ των Κανών το 1955, εκείνος διαγωνιζόταν ως σκηνοθέτης για την ταινία «Ριφιφί» και εκείνη ήταν πρωταγωνίστρια στην «Στέλλα». Στην επίσημη προβολή έτρεξε να βρεθεί κοντά της. Να την γνωρίσει. «Μαγεύτηκα, δεν είχα δει πιο όμορφο πλάσμα στην ζωή μου. Έπρεπε να την συναντήσω». Και ένας μεγάλος έρωτας ξεκίνησε. Μια μοναδική ιστορία αγάπης, που κράτησε για σαράντα ολόκληρα χρόνια. Τελείωσε όταν πέθανε η Μελίνα το 1994. Ο Ζιλ Ντασέν για χάρη της έγινε Έλληνας. Δημιούργησαν μαζί σπουδαίες ταινίες και αφοσιώθηκαν με πάθος ο ένας στον άλλον. Ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια της πολυτάραχης ζωής τους.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη