Αγκαλιά δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, 32 χρόνια πριν: Η σπάνια φωτογραφία της Μαρίας Τζομπανάκη με τον Ορφέα Αυγουστίδη

by Εύα Ζαχαριάδη

Μαρία Τζομπανάκη: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη

Παίζουν μαζί στο ίδιο σίριαλ και στην ζωή είναι μια αγαπημένη μαμά με τον γιο της. Πρόκειται για τη Μαρία Τζομπανάκη και τον Ορφέα Αυγουστίδη.

Μέσα από την πολύ πετυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός η Καλλιόπη κα ο Αστέρης ενσαρκώνουν μια ιδιαίτερη οικογένεια στην Κρήτη, κάτι που σε ένα βαθμό τους είναι πολύ γνώριμο, αφού και η καταγωγή της ηθοποιού είναι από το ίδιο νησί.

Στην κανονική τους ζωή εκτός σίριαλ αποτελούν μια κανονική οικογένεια απολαμβάνοντας παράλληλα και το παιδάκι, που έχει φέρει στον κόσμο ο Ορφέας με τη σύζυγό του Γεωργία Κρασσά. Η Τζομπανάκη δε μπορεί λοιπόν παρά να είναι μια ευτυχισμένη γιαγιά, διατηρώντας μάλιστα πολύ καλές σχέσεις με τη νύφη της (δείτε εδώ την τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με το μωρό).

Αγκαλιά δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, 32 χρόνια πριν: Η σπάνια φωτογραφία της Μαρίας Τζομπανάκη με τον Ορφέα Αυγουστίδη

«Από την πρώτη στιγμή η κοπέλα του γιου μου μου φάνηκε πολύ οικεία. Κάτι που ήξερα, ένα υλικό που ίσως έχω και εγώ και το έχω δει στην οικογένεια μου. Ο τρόπος που ανατράφηκε η Γεωργία είναι ο τρόπος που ανάθρεψα και εγώ την οικογένεια μου. Έχει αρχές αυτό το κορίτσι. Είναι η κόρη μου τώρα! Γέννησα ένα παιδί αλλά έχω πολλά παιδιά βαφτιστήρια. Η Γεωργία είναι η κόρη που δεν είχα», είχε εξομολογηθεί η Μαρία Τζομπανάκη για τη νύφη της Γεωργία Κρασσά.

Τις ημέρες αυτές των γιορτών μιας και τα γυρίσματα του σίριαλ έχουν διακοπεί, Αυγουστίδης και Τζομπανάκη θα έχουν όλον το χρόνο να βρεθούν όλοι μαζί, με τον γιο του ηθοποιού να είναι λίγο πιο μεγάλος από εκείνον σε σχέση με τη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία από το 1990, που βγήκε στη δημοσιότητα.

Η ανάρτηση της Μαρίας Τζομπανάκη με τον Ορφέα Αυγουστίδη

«Η αγαπημένη σε όλους Μαρία Τζομπανάκη αγκαλιά με τον μονάκριβο γιό της Ορφέα Αυγουστίδη σε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία κάποια Χριστούγεννα την δεκαετία του 1990», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση στο instagram.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo