Αγκαλιά με την κορούλα του ο Ετεοκλής Παύλου, συγκινεί: «Είμαι ένας άνθρωπος με αναπηρία και είμαι εντάξει με αυτό»

by Εύα Ζαχαριάδη

Ετεοκλής Παύλου: Η πιο τρυφερή ανάρτηση με την μικρή κόρη του

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο Ετεοκλής Παύλου έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram. Στην φωτογραφία πρωταγωνιστεί η κορούλα του που τον βοηθάει με το τεχνητό μέλος του ποδιού του και η Barbie σε αμαξίδιο που δείχνει πως σπάνε τα στερεότυπα από μικρή ηλίκια.

Συγκέντρωσε πλήθος σχολίων και likes.

«Η διαφορετικότητα είναι η καινούργια φυσιολογικοτητα… Είμαι ο Ετεοκλης Παύλου, είμαι ένας άνθρωπος με αναπηρία και είμαι εντάξει με αυτό», έγραψε στο instagram ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του Star.

Ο Ετεοκλής Παύλου σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» είχε μιλήσει για τις τραγικές ώρες που βίωσε, όταν δέχτηκε πυροβολισμό στο πόδι του, χωρίς καμιά αφορμή, όταν σημειώθηκε μια αιματηρή συμπλοκή στο μαγαζί στο οποίο εργαζόταν στο χώρο της υποδοχής.

Ετεοκλής Παύλου: Η συγκινητική εξομολόγηση από την νοσηλεία του στο νοσοκομείο

«Είδα τη ζωή μου όλη να περνάει μπροστά από τα μάτια μου, πραγματικά. Ήμουν ένα μήνα σε καταστολή στη ΜΕΘ κι όταν ξύπνησα νόμιζα ότι πέρασε μόνο μια μέρα. Δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ένιωθα εγκλωβισμένος στο νοσοκομείο. Δώστε μου δυο πατερίτσες να βγω έξω να περπατήσω δεν αντέχω, έλεγα στους γιατρούς», είχε δηλώσει ο Ετεοκλής Παύλου.

Αγκαλιά με την κορούλα του ο Ετεοκλής Παύλου, συγκινεί: «Είμαι ένας άνθρωπος με αναπηρία και είμαι εντάξει με αυτό»

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo