Αγνώριστη είναι η μαμά του Χρυσάνθεμου από το Κωνσταντίνου και Ελένης – Η εξαφάνιση από τα τηλεοπτικά πάνελ και το αγνώριστο λούκ

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αγνώριστη η καλεσμένη του επεισοδίου 20 χρόνια μετά

Όλοι θυμόμαστε το επεισόδιο από το Κωνσταντίνου και Ελένης όπου το Χρυσάνθεμο, είχε ξετρελάνει τους δυο ηθοποιούς. Ωστόσο πως είναι σήμερα η μητέρα του; Κανείς μας δεν θα την αναγνώριζε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Σίγουρα δε θα αναγνωρίζατε σήμερα την ηθοποιό, Μαρία Πανουργιά, που υποδύθηκε τη μαμά του Χρυσάνθεμου στο “Κων/νου & Ελένης”.

Για όσους δεν θυμούνται το επεισόδιο από το “Κων/νου & Ελένης”, η Φιλιώ και ο σύζυγός της ήταν το ζευγάρι… χίπηδων που είχε αφήσει στην Ελένη το μωρό, με το οποίο η Βλαχάκη και ο Κατακουζηνός συνδέθηκαν πολύ, μέχρι να το αποχωριστούν. Οι γονείς στο τέλος του επεισοδίου πήραν το μωρό, το οποίο σήμερα έχει γίνει μια πανέμορφη γυναίκα.

Η Μαρία Πανουργιά ασχολείται σήμερα κατά κύριο λόγο με την ηθοποιία και τη σκηνοθεσία, συμμετέχοντας με τη δεύτερη ιδιότητα μέχρι και σε όπερες. Η ίδια έχει εγκαταλείψει την τότε εμφάνισή της στο “Κων/νου & Ελένης” και έχει υιοθετήσει ένα «αγορέ» στυλ στο μαλλί της, με τα χρόνια ασφαλώς να αφήνουν το στίγμα τους, αν και εξακολουθεί να είναι γοητευτική.

Έτσι είναι σήμερα η μητέρα του Χρυσάνθεμου από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Η Μαρία Πανουργιά είναι σκηνογράφος, ενδυματολόγος, ηθοποιός, σκηνοθέτις. Γεννήθηκε στην Κόρινθο.

Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υποκριτική στο Στούντιο του Άκη Δαβή.

Ως ηθοποιός, έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως οι: Άκης Δαβής, Πλούταρχος Καϊτατζής, Γιώργος Κακανάκης, Άννα Δημητριάδη, Albrecht Hirche, Έλενα Πέγκα, Δημήτρης Μαυρίκιος, Γιώργος Λάνθιμος, Μιχαήλ Μαρμαρινός, Δημήτρης Νάκος, Ακύλλας Καραζήσης, Σοφία Βγενοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Δημήτρης Καραντζάς, Θανάσης Σαράντος, Άντζελα Μπρούσκου, Μιχάλης Κωνσταντάτος, Έλλη Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Κανακάρης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Χάρης Φραγκούλης, Γιάννης Σκουρλέτης.

Ήταν μια από τις πρωταγωνίστριες στην παράσταση Δαιμονισμένοι του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι που παρουσίασε, σε παγκόσμια πρεμιέρα στη Στέγη το 2017, ο Ρώσος σκηνοθέτης Konstantin Bogomolov.

Το Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ; είναι η τέταρτη σκηνοθεσία της και η πρώτη της στη Στέγη. Έχουν προηγηθεί οι σκηνοθεσίες-διασκευές των έργων Μινιόν: Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία (Bios, 2013-14), Μαιτρ και Μαργαρίτα: Ένα πικνίκ με τον διάβολο (Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, 2016) και Ο θρύλος του Αγίου Κάρτακ και το μικρό λουλούδι (Φεστιβάλ Αθηνών, 2017).

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις: Τρεις αδελφές (2020), 1821 – Η Επιθεώρηση (2021), Φαίδρα (2021), Οθέλλος (2019).

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη