Αγνώριστη η Ειρήνη Ερμίδου: Έχει αλλάξει και μαλλί και στιλ – Καμία σχέση με την κοπέλα που η Καγιά ξετρελάθηκε στο GNTM

Ειρήνη Ερμίδου: Παρά τον ανατρεπτικό της χαρακτήρα και εμφάνιση είχε φτάσει μια ανάσα πριν τον τελικό

Πρόκειται για την διαγωνιζόμενη την οποία θα μπορούσε να χαρακτηρίσουμε ως outsider αλλα τελικά καταφερε να αφησει το δικο της στιγμα στο GNTM… Σημερα βεβαια, προκειται για μια εντελώς διαφορετική κοπέλα απο αυτην που γνωρίσαμε.

Την Ειρήνη Ερμίδου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Από τις audition είχε τραβήξει το ενδιαφέρον της Βίκυς Καγιά η οποία πίστευε σε εκείνη και ήθελε να την δει στο σπίτι. Η νεαρή κοπέλα λοιπόν, παρά την απειρία της στο χώρο του μόντελινγκ κατάφερε να φτάσει πολύ ψηλά και συγκεκριμένα μια ανάσα πριν από τον τελικό.

Μετά το τέλος του ριάλιτι έκανε πολλές συνεργασίες, ενώ έκανε και φωτογράφηση για την ιταλική Vogue. Ωστόσο, όχι με το στιλ που είχε μέσα στο παιχνίδι!

Περισσότερα για την Ειρήνη Ερμίδου

Η Ειρήνη Ερμίδου έβγαλε τα εξτένσιον που της είχαν βάλει και μέχρι σήμερα έχει αλλάξει πολλά και διαφορετικά στιλ στα μαλλιά της. Πλέον όμως τα έχει καρέ και ξανθά. Μάλιστα, έχει αλλάξει εντελώς το look της. Προτιμά συνήθως τα αγορέ στιλ, άλλα υπάρχουν και ημέρες που την έχουμε δει και πιο girly. 

Να σημειωθεί πως παρόλο που έχει περάσει και άλλη ποδοσφαιρίστρια από το GNTM, η Ειρήνη είναι μια, αφού έχει αφήσει το στίγμα της.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ