Αγνώριστη η Σόφη από το «Ντόλτσε Βίτα»: Πώς είναι σήμερα η Γαλήνη Τσεβά, με τι ασχολείται και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση

Γαλήνη Τσεβά: Πως είναι σήμερα η «Σόφη» από το «Ντόλτσε Βίτα»

Η τηλεοπτική Σόφη, που αγαπήθηκε από τη δημοφιλή ελληνική σειρά «Ντόλτσε Βίτα», έχει αποσυρθεί από το χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης και πλέον ασχολείται με τη δεύτερη αγάπη της που είναι η μουσική και παίζει ως Dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας.

Μάλιστα, η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια, παραμένει όμορφη και λαμπερή και όπως μπορείτε να δείτε η αλλαγή της είναι μικρή παρά το γεγονός πως έχει κλείσει τα 55 της χρόνια.

Η Γαλήνη Τσεβά (Αθήνα, 20 Μαρτίου 1967) είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός το 1986 στη σειρά Μαντάμ Σουσού. Ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές στις σειρές Οδός Ανθέων, Μπελάδες για δύο, Αχ Ελένη, Τμήμα Ηθών και άλλες.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό με το ρόλο της Σόφης στην κωμική σειρά των Αλέξανδρο Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου, Ντόλτσε Βίτα το 1995. Από το 2000 μέχρι το 2003 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην οικογενειακή κωμική σειρά 10 Λεπτά Κήρυγμα.

Αγνώριστη η Σόφη από το «Ντόλτσε Βίτα»: Πώς είναι σήμερα η Γαλήνη Τσεβά, με τι ασχολείται και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση

Εικόνες της Γαλήνης Τσεβά από σήμερα

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo