Αγνώριστη μετά την πλαστική: Κανείς δεν θα αναγνώριζε την Έλενα του Bachelor, 7 μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού

Bachelor: Που είναι ο Αλέξης Παππάς να δει την Ελένα

Η Έλενα Παπαμεθοδίου τόλμησε να ξαπλώσει στο τραπέζι του χειρουργού και να κάνει την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της. Η νεαρή κοπέλα έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο ριάλιτι «The Bachelor».

Η ίδια είχε αποσπάσει πολλά σχόλια λόγω της «ομοιότητας» που οι χρήστες του διαδικτύου έκριναν πως έχει με τον Μάρκο Σεφερλή, ωστόσο 7 μήνες μετά, η Κύπρια πρώην παίκτρια του ριάλιτι αγάπης του ALPHA δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που γνωρίσαμε.

Η ίδια, προχώρησε σε μία πλαστική που της άλλαξε το πρόσωπο, με τις εικόνες να μιλούν από μόνες τους.

Τότε, το τηλεοπτικό κοινό είχε γνωρίσει μια πιο chubby κοπέλα, τώρα πια όμως έχει χάσει πάνω από 15 κιλά  και δεν είναι το μόνο που έχει αλλάξει πάνω της. Γενικότερα, από το πρόσωπο ως το σώμα της, η Έλενα δείχνει να έχει ανανεωθεί πλήρως και ενδεχομένως σε αυτό να έχει παίξει ρόλο και το ότι χτίζει σιγά σιγά το όνομα της.

Παράλληλα, τη βλέπουμε αρκετά συχνά να αναρτά φωτογραφίες από ταξίδια της στο εξωτερικό, κάτι που από μόνο του αρκεί για να αλλάξει η διάθεση, η αυτοπεποίθηση και η αύρα ενός ατόμου. Η Έλενα Παπαμεθοδίου ουσιαστικά επανασυστήνεται στον κόσμο με τον νέα της εαυτό.

Όπως προδίδουν οι εικόνες μάλιστα, η ίδια φαίνεται να έχει τολμήσει την πλαστική στη μύτη, κάτι που άλλαξε εντελώς το πρόσωπό της.

Bachelor: Η ανανεωμένη εμφάνιση της Έλενας Παπαμεθοδίου

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι