Αγνώριστη σ’ έναν μήνα: Η διατροφή της Αντελίνας Βαρθακούρη που έκανε το σώμα της τέλειο

Αγνώριστη σ’ έναν μήνα: Τι άλλαξε στην διατροφή της η χαμογελαστή Αντελίνα Βαρθακούρη

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που είναι πάντα χαμογελάστος, με θετική ενέργεια και υπέροχος. Η Αντελίνα Βαρθακούρη ξέρει να το παλεύει και να μην το βάζει κάτω.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι αυτό που λέμε η χαρά της ζωής. Γεμάτη ενέργεια, αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό… αλλά πολλές φορές οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που δείχνουν, μέσα τους και πίσω από τις κάμερες έρχονται αντιμέτωποι με πολλές δυσκολίες που ξέρουν μόνο αυτοί.

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

“Περνάω μία φάση που ψάχνω να με ξαναβρώ. Είμαι σε πολύ καλό σημείο. Με έχασα δύο χρόνια, έκανα έναν αγώνα δρόμου σε πολλά πράγματα και στην οικογένεια και στα επαγγελματικά. Ο χώρος δεν είναι εύκολος, δουλεύεις πάρα πολύ, προσπαθείς, τρέχεις. Σε όλα αυτά προσπαθείς να σταθείς παλικάρι…Ξέσπασα στο φαγητό.

Δεν θα σου πω ότι το μετανιώνω, δεν έχω καταλήξει. Είναι σκληρό αυτό που περνάω τώρα για να βρω τον εαυτό μου. Είναι μεγάλη προσπάθεια και κάθε φορά λέω στον εαυτό μου “δεν θα ξαναπέσεις ποτέ γιατί δεν αξίζει”” , και να που τελικά ένα χρόνο μετά όντως τα κατάφερε!

Αυτή είναι μια ερώτηση που λαμβάνει συχνά τόσο στα μηνύματά της στα social media όσο και σε Q&A που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στον οποίο μάλιστα, είναι άκρως ενεργή.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έγινε αγνώριστη σ’ ένα μήνα με αυτή την διατροφή

Η απάντηση;

«Πάλεψε πάρα πολύ. Είμαι η κλασική περίπτωση που ξεκινούσα Δευτέρα και Τετάρτη πήγαινα σινεμά και έτρωγα pop corn. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να χάσω 15 κιλά σε ένα ένα βρήκα τη λύση. Όχι εξαντλητικές δίαιτες και σιγά σιγά.

Το καλοκαίρι βοηθάει πάρα πολύ γιατί κάνει ζέστη.

Έχω κόψει τους πολλούς υδατάνθρακες. Επίσης βαριόμουν τη γυμναστική αλλά από τότε που ξεκίνησα, έχω αλλάξει γνώμη και μου αρέσει πάρα πολύ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο παρελθόν.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη