Αγνώριστος και ανανεωμένος: Πως είναι σήμερα ο Αλβανός που ερωτεύτηκε η Ρούλα Βροχοπούλου, Φρανκ

Ρούλα Βροχοπούλου: Η σχέση με τον Φρανκ που πέρασε από 40 κύματα

Η Ρούλα Βροχοπούλου υπήρξε μία προσωπικότητα που απασχολούσε τα μέσα πριν από πολλά χρόνια και ιδιαίτερα μάλιστα όταν παντρεύτηκε με έναν νεραό Αλβανό, ονόματι Φρανκ, ο οποίος στη συνέχεια την παράτησε και την άφησε να “σέρνεται” στα πατώματα.

Η ίδια ήταν τότε στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της, ενώ εκείνος νεαρός και εμφανίσιμος, με αποτέλεσμα όταν την άφησε “στα κρύα του λουτρού”, η Ρούλα τρελάθηκε, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια και γυρνούσε στις μεσημεριανές εκπομπές, κλαίγοντας, ουρλιάζοντας και παρακαλώντας τον Φρανκ να γυρίσει κοντά της.

Κάποια στιγμή, εκείνος εξαφανίστηκε από τη ζωή της και από τα μίντια, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι η καριέρα του στην τηλεόραση έληξε.

Τι κάνει σήμερα ο Αλβανός σύζυγος της Ρούλας Βροχοπούλου

Ο Φρανκ επέστρεψε στην πατρίδα του, ένα χωριό λίγο πιο έξω από τα Τίρανα και η εμπειρία του με τα φώτα της δημοσιότητας στην Ελλάδα, του έδωσε την ώθηση για να καταφέρει να διαπρέψει στην Αλβανία.

Έχοντας κοντά μαλλιά και πιο αρρενωπή εμφάνιση, με ύφος πολλών καρδιναλίων, ο Φρανκ πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση για ξυριστική μηχανή.

Related posts

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»