Αγνώστος ο «Κόρο»: Πριν το Survivor και σε ηλικία 19 ετών συμμετείχε ξανά σε ριάλιτι για… ερωτευμένους

Γιώργος Κόρομι: Ποιο ήταν το ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε

 Απροσδόκητη είναι η αποκάλυψη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον παίκτη του Survivor All Star, Γιώργο Κορόμι. Το γεγονός παρουσίασε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι».

Ένα από τα θέματα που απασχολούν την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ, δεν είναι άλλο από το Survivor All Star. Αρκετά από τα βίντεο που προβάλλονται στο «Καλό Μεσημεράκι» αφορούν το ριάλιτι επιβίωσης, τους παίκτες του και τις δραστηριότητές τους πριν και μετά τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Κόρομι στο Love Generation

Στην εκπομπή της Τετάρτης (25/01), η «Βάνια» προχώρησε σε μια αποκάλυψη, με τον Νίκο Μουτσινά να είναι στο πλευρό της και να κάνει τα ανάλογα σχόλια. Η αποκάλυψη αυτή είχε να κάνει με τον «Κόρο» και το γεγονός ότι στα 19 του είχε πάει σε ένα ριάλιτι… αγάπης.
Ο «Κόρο» είχε συμμετάσχει στο «Love Generation», είχε δηλώσει ως ιδιότητα ότι είναι φοιτητής και στα θέλω του ήταν ένα σπίτι στο βουνό.

Related posts

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων

Ανακοίνωσε τα χείρıστα ο Λέκκας για τον σεισμό που έρχεται: «Θα υπάρχουν τεpάστιες απώλειες, θα φτάσει τα 8,2 Ρίχτερ»

«Εγκέλαδоς» με την προφητεία του Αγίου Παϊσίου – «Αuτά θα συμβούν στα νερά του Αιγαίου»