Άγριες Μέλισσες: Ρεσιτάλ ερμηνείας από την ηθοποιό Κάτια Δανδουλάκη – Αποθεωτικά σχόλια στο Twitter

by Αντώνης Βαλμάς

Άγριες Μέλισσες – Κάτια Δανδουλάκη: Εκπληκτική ερμηνεία από την ηθοποιό

Άγριες Μέλισσες – Κάτια Δανδουλάκη: Λίγο πριν τον αυριανό επίλογο της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες, το βράδυ της Τετάρτης παρακολουθήσαμε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, το οποίο καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Το σχέδιο της Μυρσίνης μπήκε σε εφαρμογή και οι φλόγες ξεκίνησαν να καίνε στο χωριό. Πανικός επικράτησε για όλους τους κατοίκους και οι αδερφές Σταμίρη αντιμετώπισαν τον χειρότερό τους εφιάλτη.

Άγριες Μέλισσες - Κάτια Δανδουλάκη: Ρεσιτάλ ερμηνείας από την ηθοποιό

Ο Μελέτης ενορχηστρώνει όλη την επιχείρηση κι η Ανέτ εξοργίζεται μόνο με την ιδέα ότι αυτός θα προκάλεσε την καταστροφή. Η Ανέτ, ωστόσο, έμαθε όλη την αλήθεια για τον γιο της.

Η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας απόψε στις Άγριες Μέλισσες και το Twitter υποκλίθηκε στο ταλέντο της. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που ζήτησαν να της δώσουν αμέσως το Όσκαρ! Η Κάτια Δανδουλάκη απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί θεωρείται μία από τις σημαντικότερες ηθοποιούς της γενιάς της.

Η Ανέτ Σεβαστού πήρε δηλητήριο και αυτοκτόνησε, με την Κάτια Δανδουλάκη να αφήνει τον ρόλο της πίσω και να γράφει τηλεοπτική ιστορία.

Βίντεο με την ερμηνεία της Κάτιας Δανδουλάκη στις Άγριες Μέλισσες

Τα αποθεωτικά tweets για την ερμηνεία της Κάτιας Δανδουλάκη στις Άγριες Μέλισσες

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν