Άγριο ξέσπασμα Κωνσταντάρα εναντίον της Τούνη: «Τελικά είναι το απόλυτο μη πρότυπο»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το ξέσπασμα του δημοσιογράφου για τις δηλώσεις της Τούνη

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχληση του ο δημοσιογράφος για τις άστοχες δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη. Στην εκπομπή του «Καλοκαίρι #not» στο Open, εξέφρασε την έντονη δυσφορία του, ενώ χαρακτήρισε την Ελληνίδα influencer, ως μη πρότυπο.

Πάμε από το απόλυτο πρότυπο για μένα, και αυτή είναι προσωπική τοποθέτηση, στο απόλυτο μη πρότυπο. Έχουμε ένα άτομο που συσπειρώθηκε όλη η ελληνική κοινωνία να το ανεβάσει και να το αναδείξει, δίπλα σε ένα άτομο που τις τελευταίες ώρες έχει πάλι συσπειρωθεί η ελληνική κοινωνία, τουλάχιστον στο διαδίκτυο, για να κάνει ακριβώς το αντίθετο». ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Είδαμε όλη αυτή την κατακραυγή μετά το πολύ ατυχές post σχετικά με το εστιατόριο στους Παξούς. Αντί να γυρίσει και να πει μπράβο στο μαγαζί που δεν έβαλε τους ανθρώπους να δουλέψουν με 43 βαθμούς, πήγε μετά να ζητήσει και τα ρέστα η Ιωάννα Τούνη. Έκραξε, ειρωνεύοντας κιόλας το νησί, ότι οι Παξοί έχουν χρήματα! Και αντί να ζητήσει συγγνώμη μετά και να πει “λάθος, βλακεία έγραψα”, όταν είδε την κατακραυγή και τους followers στο Instagram να μειώνονται έπειτα από συντονισμένη δράση του κόσμου, έσπευσε να κάνει ένα νέο μανιφέστο και να κάνει το θύμα. Άλλωστε το θύμα πάντα πουλάει».

Δείτε το ξέσπασμα του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι