Αίσθηση προκάλεσε με τις δηλώσεις της η Δανάης Μπάρκα: «Αν ξαναρχόμουν στον κόσμο θα ερχόμουν μόνο για να κάνω έpωτα»

Δανάη Μπάρκα: Απολαμβάνει τις διακοπές της και μοιράζεται τις τολμηρές της σκέψεις

Η γνωστή παρουσιάστρια με μια ανάρτηση της θέλησε να μοιραστεί στίχους του Χατζιδάκι, οι οποίοι προκάλεσαν αίσθηση στο κοινό της… Η Δανάη Μπάρκα λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της στη Μεσσηνία μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρόνια γέμισε τις μπαταρίες της, πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τους φίλους, έκαναν τα μπάνια της και απόλαυσε κάθε στιγμή.

Αναλυτικά παρακάτω η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Η ίδια καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις της, ενώ πολλές φορές δεν δίσταζε να μοιραστεί σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Λίγο πριν την εκπνοή του καλοκαιριού λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει να ποστάρει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της εκεί, σήμερα όμως, Τρίτη 16/8 θέλησε να κάνει μια αινιγματική ανάρτηση, με τους στίχους του κορυφαίου συνθέτη, Μάνου Χατζιδάκι.

Η Δανάη Μπάρκα δημοσιεύοντας ένα βίντεο από την καταγάλανη θάλασσα έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν ξαναρχόμουν στον κόσμο θα ερχόμουν μόνο για να κάνω έρωτα και να φύγω. Και για το μόνο που θα λυπηθώ όταν θα φύγω, θα ‘ναι για τον έρωτα που θα χάσω».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα