Άκης Πετρετζίκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω πατέρας. Από 2 ετών το ήθελα»

Άκης Πετρετζίκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω πατέρας».

Άκης Πετρετζίκης: Ο δημοφιλής Έλληνας σεφ, περιμένει πως και πώς να γίνει πατέρας και δεν κρύβει την χαρά του. Ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον γιό του και στην πρεμιέρα της εκπομπής του, μίλησε για το θέμα.

Κάπως έτσι, ο σεφ αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά και το φύλο του μωρού που περιμένει. Η Φαίη ήταν καλεσμένη στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής του.

Ο Άκης Πετρετζίκης ξεκίνησε τη νέα εκπομπή «Style Your Food» στο κανάλι του στο YouTube. Όπως ήταν λογικό, συζητήσανε με την καλεσμένη στην πρεμιέρα πολλά θέματα και εκτός μαγειρικής.

Στο πρωινό του ANT1 μάλιστα, προβλήθηκαν πλάνα από τα γυρίσματα. Αλλά και μέρος των δηλώσεων που έκανε ο σεφ στη Φαίη Σκορδά. Τόσο για την επαγγελματική, αλλά και προσωπική του ζωή.

Ομολογουμένως ο Άκης δεν μας έχει συνηθίσει να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Αυτήν την φορά όμως, για πρώτη φορά μίλησε για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του. Της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ και εξομολογήθηκε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω πατέρας. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο, επιτέλους ήρθε η ώρα! Το ήθελα από 2 ετών. Είναι καταπληκτικό»!

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε εάν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Alpha, αποκάλυψε και το φύλο του μωρού: «Συνεχίζω την εκπομπή στον Alpha, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι μια εκπομπή που θα τη βλέπει ο γιος μου».

Related posts

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων

Αβάσταχτος πόνος για τον Γιάννη Καλλιάνο: Και δεύτερος θάνατος στην οικογένειά του, μετά τον πατέρα του

Σπαράζουν καρδιές τα λόγια του Γιάννη Καλλιάνου – «Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα συγνώμη»