Άλατα στον Νεροχύτη: Ο φυσικός, εύκολος και οικονομικός τρόπος για να τα εξαφανίσετε μία για πάντα

Άλατα: Ο φυσικός τρόπος για να τα εξαφανίσετε

Ένας από τους μεγαλύτερους μπελάδες των νοικοκυρών είναι τα άλατα που μαζεύονται στον νιπτήρα. Όπως είναι φυσικό η καθημερινή χρήση κάνει τον νεροχύτη της κουζίνας μας, να πιάνει άλατα και να χάνει την λάμψη του. Ωστόσο, ο Crouton Crackerjacks, ανακάλυψε έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο για να κάνετε τον νεροχύτη της κουζίνας σας να μοιάζει καινούργιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο απαιτείται μόνο ένα συστατικό, για να ανακτήσει και πάλι την λάμψη του ο νεροχύτης. Το μαγικό αυτό συστατικό για να εξαφανιστούν αυτοί οι δύσκολοι λεκέδες είναι το αποσταγμένο λευκό ξύδι. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για πολλά μέρη του σπιτιού.

Επίσης, θα χρειαστείτε για να αλλάξει η εικόνα της κουζίνας σας ένα πανί, ένα παλιό σφουγγάρι και ένα μπολ.

Βήμα 1: Ρίξτε το ξύδι σε ένα μπολ. Βυθίστε το πανί έτσι ώστε να βρεχτεί εντελώς με ξύδι.

Βήμα 2: Τυλίξτε το πανί γύρω από τη βάση της βρύσης σας (ή οπουδήποτε έχετε σκληρούς λεκέδες νερού). Αφήστε το να δράσει για μια ώρα.

Βήμα 3: Αφαιρέστε το πανί και χρησιμοποιήστε το παλιό σας σφουγγάρι για να καθαρίσετε κάθε υπόλειμμα.

Βήμα 4: Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία εάν χρειάζεται ή μετακινήστε το πανί σε ένα διαφορετικό μέρος της βρύσης για μια ώρα.

Βεβαιωθείτε ότι το πανί είναι πάντα εμποτισμένο με ξύδι. Αν χρειαστεί να ρίξετε περισσότερο ξύδι πάνω στο πανί όταν είναι ήδη τοποθετημένο στη βρύση, κάντε το.

Βεβαιωθείτε ότι η βρύση είναι στεγνή πριν ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία. Το ξύδι περιέχει οξικό οξύ, το οποίο είναι ισχυρότερο οξύ από το ανθρακικό οξύ, που βρίσκεται στους λεκέδες του σκληρού νερού.

Το οξύ στο ξύδι βοηθά να σπάσει τα άλατα και τα οξέα στους λεκέδες του σκληρού νερού, κάνοντάς τους να απομακρυνθούν με ένα τρίψιμο και νερό.

Άλατα στον Νεροχύτη: Ο φυσικός, εύκολος και οικονομικός τρόπος για να τα εξαφανίσετε μία για πάντα

Βίντεο με οδηγίες για τον καθαρισμό των αλάτων

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν