Αλέγκρα Βερσάτσε: Η κόρη της Ντονετέλα, η ανορεξία, η κατάθλιψη και η σωματική δυσμορφία, που την κάνει να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις

Ντονατέλα Βερσάτσε: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της κόρης της

Η κόρη της Ντονετέλα Βερσάτσε, είναι η κληρονόμος της μισής χρυσής αυτοκρατορίας του οίκου μόδας των Βερσάτσε, ενώ ο αδελφός της θα λάβει περίπου το 30% και η μητέρα τους το 20%.

Μία λαμπερή καριέρα στη μόδα φαινόταν να ανοίγεται μπροστά στο ξανθό κορίτσι, με τα γαλάζια μάτια και το χαρούμενο όνομα (σ.σ. allegra στο ιταλικά θα πει χαρά). Η ίδια δεν είχε ποτέ το ψυχικό σθένος για να την ακολουθήσει. Σήμερα όλοι κάνουν λόγο για ένα «προβληματικό πλάσμα», υπερπροστατευμένο από τη μητέρα της, την ισχυρή Ντονατέλα. Εκείνη, δεν θέλει να βλέπει τα ζητήματα της κόρης της να γίνονται πρωτοσέλιδο στο διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ωστόσο η μάχη της Αλέγκρα Βερσάτσε με την ανορεξία είναι κοινό μυστικό στα πηγαδάκια της μόδας. Η 31χρονη γυναίκα να υποφέρει από κατάθλιψη, ανορεξία, σοβαρές στομαχικές διαταραχές και σωματική δυσμορφία, κάτι που την κάνει να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Η κληρονόμος της αυτοκρατορίας του Βερσάτσε στην πραγματικότητα νιώθει άνετα κυρίως όταν βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της. Σπάνια βγαίνει μόνη της, ακόμα κι αν είναι για να περάσει μία βόλτα από το γραφείο της εταιρίας.

Παρά το γεγονός ότι ο ανιψιά του σχεδιαστή κατέχει στα χαρτιά μία πολύ υψηλή θέση στον οίκο μόδας και έκανε ανακαίνιση στο γραφείο της, βάφοντας το στο χρώμα της λεβάντας, δεν εμφανίζεται σχεδόν ποτέ στη δουλειά και παραμένει απομονωμένη στο σπίτι της, βλέποντας τηλεόραση και ακούγοντας μουσική στον καναπέ.

Σε ένα μοναχικό, έγκλειστο σύμπαν που θυμίζει σε πολλά τον καταπιεστικό κόσμο του Έλβις Πρίσλεϊ ή του Μάικλ Τζάκσον, δύο υπερδιάσημων, σοκαριστικά αγαπητών ανθρώπων που αδυνατούσαν να βγουν από το σπίτι τους, δίνοντας την δική τους μάχη με τις διατροφικές διαταραχές, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Η Αλέγκρα Βερσάτσε συνοδεύει την μητέρα της μέχρι τον ιταλικό οίκο μόδας 1 με 2 φορές τον μήνα και κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τα προβλήματα της μακριά από τη δημοσιότητα. Από την άλλη η δυναμική Ντονατέλα στέκεται στον τοίχος προστασίας μπροστά της, φροντίζοντας να διαφυλλάξει την ιδιωτικότητα της.

Μάλιστα, στη νέα σειρά του FX με θέμα την δολοφονία του θρυλικού σχεδιαστή ο χαρακτήρας της Αλέγκρα δεν εμφανίζεται καν, παρά το γεγονός ότι ο σκηνοθέτης είχε συμπεριλάβει μία σύντομη σκηνή με τη μικρή αδυναμία του θείου της, αλλά την έκοψε μετά από απαίτηση της Ντονατέλα που δεν ήθελε να εκθέσει με κανέναν τρόπο την κόρη της.

Εικόνες της κόρης της Ντονετέλα Βερσάτσε

Αλέγκρα Βερσάτσε: Η κόρη της Ντονετέλα, η ανορεξία, η κατάθλιψη και η σωματική δυσμορφία, που την κάνει να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις

Αλέγκρα Βερσάτσε: Η κόρη της Ντονετέλα, η ανορεξία, η κατάθλιψη και η σωματική δυσμορφία, που την κάνει να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν