Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας – Θέλουμε να επιλέξει μόνο του»

by Τόνια Τζαφέρη

Αλεξάνδρα Ούστα: Όσα εξομολογήθηκε για το παιδί της

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η γνωστή ηθοποιός, για την διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και τον θεσμό της βάφτισης, όπου όπως είπε δεν θα βαφτίσει το παιδί της, αλλά θα το αφήσει να επιλέξει μόνο του.

Μαζί με τον σύζυγό της, επίσης ηθοποιό, Γιάννη Σαρακατσάνη απέκτησαν γιο τον περασμένο Φεβρουάριο Στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε η Αλεξάνδρα Ούστα, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στον δύσκολο τοκετό της. «Μπήκα να γεννήσω και εκεί υπήρξε μια επιπλοκή.

Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας – Θέλουμε να επιλέξει μόνο του»

H αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Ούστα για την εγκυμοσύνη της

Έπαθα μία αλλεργία σε ένα φάρμακο που χρησιμοποιούσα όλη μου τη ζωή και έπαθα και αποκόλληση πλακούντα που δημιούργησε πρόβλημα» αποκάλυψε η ίδια. «Ευτυχώς ήμουν ήδη μέσα στο μαιευτήριο, οπότε προλάβαμε τα χειρότερα με τον γιατρό μου. Μετά τη γέννα μου κράτησαν το μωρό τρεις μέρες στη μονάδα νεογνών προληπτικά, οπότε αυτή η άμεση επαφή δεν υπήρχε. Λαχταρούσα να τον δω μέχρι να τον κρατήσω στα χέρια μου».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της, Γιάννη Σαρακατσάνη, να μην βαφτίσουν τον γιο τους. «Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας. Θέλουμε να επιλέξει μόνος του. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε» ανέφερε.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν