Αλέξανδρος Πετρίδης: Το ξεκίνημα της καριέρας, οι εκπομπές της δεκαετίας του 90, το αστραφτερό χαμόγελο, η λατρεία στη γυμναστική και η στροφή

Αλέξανδρος Πετρίδης: Άγνωστες πτυχές της ζωής της

Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου και με Master στα Οικονομικά, είναι ο Αλέξανδρος Πετρίδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια των σπουδών του πήρε μέρος σε επίδειξη μόδας και πολύ σύντομα έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον τηλεοπτικό αέρα ως παρουσιαστής μουσικής εκπομπής. Μάλιστα, μέσω του Σπύρου Μπιμπίλα γνώρισε τη διευθύντρια προγράμματος του NEW CHANNEL η οποία πίστεψε σε εκείνον και του έδωσε την ευκαιρία να παρουσιάσει το ταλέντο του.

Τον γνωρίσαμε μέσα από τις μουσικές του εκπομπές που παρουσίαζε στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές του 2000. Σήμα κατατεθέν του το αστραφτερό χαμόγελό του με τα κάτασπρα δόντια.

Αργότερα ακολούθησαν και άλλες παρουσιάσεις εκπομπών, ενώ επίσης ασχολείται με τις μεταγλωττίσεις, το τραγούδι και την παραγωγή. Ο ίδιος έχει πει σχετικά  με την καριέρα του: «Εγώ έγινα με την άξια μου και τη δίκη μου δύναμη, δεν έχω κανένα γκόμενο ή γκόμενα το ξανά λέω να σπονσοράρει την εκπομπή μου , το κάνω με ανθρώπους που με αγαπάνε , με στηρίζουν και πιστεύουν σε έμενα. Θα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, μακάρι να μου προταθεί , να δοκιμαστώ και σε κάτι άλλο».

Αλέξανδρος Πετρίδης: Η στροφή στην καριέρα και η άθληση

Έχοντας κάνει στροφή στην καριέρα του, μιλώντας πέρσι στην εκπομπή «Φωλιά των κούκου» είχε πει «Κάνω φορολογικές δηλώσεις σε τραγουδιστές που είναι πρώτα ονόματα, ηθοποιούς που έχουν δικά τους θέατρα, αλλά και άπορους καλλιτέχνες».

«Εγώ ήμουν ένα παιδί των γραμμάτων και των τεχνών. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, σπούδαζα με μεγάλη αγάπη τη λογιστική, είχα περάσει στο πανεπιστήμιο και ήμουν αρκετά ικανοποιημένος με αυτό και μάλιστα σκεφτόμουν αργότερα να συνεχίσω τις σπουδές μου σε ένα αγγλικό κολέγιο. Εκείνες τις μέρες είχα πάρει το proficiency και πήγαινα για το πρώτο πτυχίο γερμανικών. Μου άρεσαν πάρα πολύ τα μαθηματικά , όποτε δεν μου είχε περάσει πότε κάτι τέτοιο από το μυαλό .Επίσης μου άρεσε και ο αθλητισμός όπου είχα πολλές διακρίσεις στην κολύμβηση και αυτό με βοήθησε να δουλέψω ως μοντέλο . Έκανα δυο επιδείξεις άλλα δεν το έζησα γιατί μπήκε στη ζωή μου η τηλεόραση», είχε πει ο Αλέξανδρος Πετρίδης το 2019 στο feysstyle.gr.

«Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι, τα αγαθά κόποις κτώνται, χα χα! Αν και για να είμαι ειλικρινής, αν δεν υπάρχει η βάση γενικά και να κοπιάσεις, δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, είμαι μέσα στον αθλητισμό και στα γυμναστήρια. Αυτό είναι το αποτέλεσμα πολλών χρόνων.

Άλλωστε, μην ξεχνάς, προέρχομαι από πρωταθλητισμό στην κολύμβηση, οπότε αυτό λέει πολλά. Με το τρέξιμο των επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι αδύνατον να κάνω σωστή διατροφή, άρα θέλω και βοηθήματα για να αντέχω γενικά», έχει πει ο Αλέξανδρος Πετρίδης στο mustmagazine.gr.

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας