Αλεξία Τράικο: Γνωρίστε καλύτερα τη 19χρονη από την Αλβανία που κατέκτησε τον τίτλο του GNTM 5

Αλεξία Τράικο: Αυτό είναι το φαβορί που κατέκτησε το GNTM5

Είναι μόλις 19 χρονών και στέφθηκε νικήτρια του GNTM5. Ο λόγος για την Αλεξία Τράικο που από την πρώτη οντισιόν της θεωρούταν το απόλυτο φαβορί και δικαιολογημένα. Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα.

Το 19χρονο μοντέλο που στέφθηκε η νικήτρια του διαγωνισμού μοντέλων είχε εντυπωσιάσει ήδη από τις οντισιόν, ενώ θεωρούνταν μεγάλο φαβορί

Το GNTM 5 έριξε αυλαία το βράδυ της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα και νικήτρια αναδείχθηκε η Αλεξία Τράικο, η οποία κατάφερε να παραμείνει μέσα στον διαγωνισμό για περίπου τέσσερις μήνες.

Το νεαρό μοντέλο μαζί με τον τίτλο του GNTM, κέρδισε και το σημαντικό χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει σε ΙΕΚ, κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami.

Η Αλεξία Τράικο είναι μία από τις παίκτριες που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές, ήδη από τις οντισιόν, καταφέροντας έτσι να κατακτήσει το πολυπόθητο εισιτήριο για το σπίτι του διαγωνισμού μοντέλων. Η νεαρή ξεχώρισε με τις πόζες, την προσωπικότητά της, με τα μαλλιά της και το περπάτημα της στην πασαρέλα, με αποτέλεσμα να πάρει ομόφωνα το «ναι» και από τους τέσσερις κριτές.

Ποια είναι η Αλεξία Τράικο
Η Αλεξία Τράικο κατάγεται από την Αλβανία, αλλά έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει μόνιμα.

Αν και 19 ετών, η νεαρή έχει καταφέρει να έχει τρία χρόνια επαγγελματική εμπειρία στον χώρο της μόδας, έχοντας κλείσει πολλές σημαντικές δουλειές, από φωτογραφίσεις, μέχρι και πασαρέλες.

Παρά το πάθος της για το μόντελινγκ, όπως η ίδια έχει δηλώσει, λατρεύει και τον χορό, με τον οποίο ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία. Μάλιστα παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς Hip-Hop, Salsa, Bachata και High Heels.

Το μότο της είναι «What doesn’t kill you makes you stronger» και η νεαρή νικήτρια του τηλεοπτικού διαγωνισμού μοντέλων, πάντα στη ζωή της επιθυμεί να αγωνίζεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

«Ξεκίνησα πολύ αστεία με το μόντελινγκ, δεν το περίμενα. Ήξερα ένα παιδί που ξεκίνησε να ασχολείται με τη φωτογραφία, ήθελε να δοκιμάσει πράγματα, βγήκαμε για έναν καφέ και που λέτε βγάλαμε φωτογραφίες σε ένα παντοπωλείο. Εκεί βγήκαν υπέροχες φωτογραφίες, τις ανεβάσαμε και πήγαν πολύ καλά. Δεν φοβάμαι να κάνω πράγματα, ξέρω ότι το αποτέλεσμα θα βγει καταπληκτικό» είχε δηλώσει στην οντισιόν της.

«Όταν είμαι μπροστά από τον φωτογραφικό φακό νιώθω δύναμη, νιώθω άλλος άνθρωπος, νιώθω ότι δεν είμαι η κλασσική Αλεξία και παίρνω μια άλλη μορφή» είχε τονίσει η νικήτρια του GNTM.

Ο τελικός του GNTM5 με νικήτρια την Αλεξία Τράικο

Ο τελικός του GNTM 5 
Οι τρεις φιναλίστ Μαρίτα Καθητζιώτη, η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Αλεξία Τράικο, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον τελικό του reality μόδας, ο οποίος περιελάμβανε τρεις δοκιμασίες, τέσσερις πασαρέλες τεσσάρων διαφορετικών σχεδιαστών, μία εντυπωσιακή φωτογράφιση σε Cabaret ως broadway stars και τέλος ένα beauty video clip.

Λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου υποδέχθηκαν ζωντανά το τηλεοπτικό κοινό, τις παίκτριες του φετινού κύκλου, τους coaches Χρήστο Μπίρμπα και Mary Vytinaros και φυσικά τις φιναλίστ.

Η Βίκυ Καγιά ήταν εκείνη που ανακοίνωσε το τελικό αποτέλεσμα που έφερε την Αλεξία Τράικο στην κορυφή με 94 βαθμούς, τη Μαρίτα Καθητζιώτη στη δεύτερη θέση με 86 βαθμούς και στην τρίτη θέση με 82 βαθμούς τη Βικτώρια Μυροφορίδου.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα