Αλέξης Κούγιας: «Δεν είναι η 17χρονη στο βίντεο, θα κλείσω στη φυλακή αυτούς που το δημοσιοποίησαν»

by Τόνια Τζαφέρη

Αλέξης Κούγιας: “Έλεος πια μ’ αυτήν τη χυδαιότητα της ανωνυμίας του διαδικτύου”

Αλέξης Κούγιας: Έξαλλος εμφανίστηκε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει να υπερασπιστεί την 17χρονη στην υπόθεση βιασμού με εμπλεκόμενο τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο.

Μετά την καταγγελία της και έχοντας ως υπερασπιστή τον Κούγια, οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες.

Ο γνωστός δικηγόρος προχώρησε σε δήλωση για το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι η 17χρονη με τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Αλέξης Κούγιας: «Δεν είναι η 17χρονη στο βίντεο, θα κλείσω στη φυλακή αυτούς που το δημοσιοποίησαν»

Πιο αναλυτικά ο Κούγια που εκπροσωπεί την 17χρονη, με δήλωσή του αναφέρει πως στο χυδαίο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν συμμετέχει η κοπέλα που έκανε την καταγγελία. Μάλιστα, τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να κλείσει στη φυλακή αυτούς που το δημοσιοποίησαν.

«Πριν από λίγο, η μητέρα της δεκαεπτάχρονης, στέλεχος φαρμακευτικής εταιρίας απέστειλε στο γραφείο μας ένα ακραία χυδαίο βίντεο. Που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και που αυτοί που το ανάρτησαν ισχυρίζονται ότι η μια από τις δυο κοπέλες είναι η βιασθείσα δεκαεπτάχρονη. Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η εικόνα της δεκαεπτάχρονης δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι στο βίντεο αυτό συμμετέχει η δεκαεπτάχρονη. Και θέλω να διαβεβαιώσω αυτούς που το δημοσιοποίησαν ότι θα κάνω τα πάντα, τόσο ως Αλέξιος Κούγιας δικηγόρος. Όσο και ως Αλέξιος Κούγιας πατέρας κοριτσιού δεκαεπτά ετών για να τους κλείσω φυλακή. Έλεος πια μ’ αυτήν τη χυδαιότητα της ανωνυμίας του διαδικτύου».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα