Αλέξης Παππάς – Αθηνά New York: Γιόρτασαν τα πρώτα τους Χριστούγεννα μέσω κάμερας

Αλέξης Παππάς – Αθηνά New York: Μέσα από κάμερα έκανε το ζευγάρι τα πρώτα τους Χριστούγεννα

Ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New York γιόρτασαν τα Χριστούγεννα χωριστά και από απόσταση. Η Αθηνά είναι η κοπέλα που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά στο Bachelor και έγιναν ζευγάρι.

O λόγος που περνούν χώρια τα πρώτα τους Χριστούγεννα

Η Αθηνά New York έχοντας λάβει αρκετά μηνύματα για τους λόγους που επέστρεψε στην Αμερική, ξεκαθάρισε όλη την αλήθεια γύρω από την ξαφνική αποχώρησή της από την Ελλάδα

Η Αθηνά New York ξεκαθάρισε την κατάσταση με τον Αλέξη Παππά

«Επιστρέφοντας στην Αμερική για να ξέρεις, δεν επέλεξα να φύγω από την Ελλάδα. Έδωσα έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να μείνω εδώ… αλλά η βίζα μου έληξε και προσπάθησα τόσο σκληρά να βλέπω δικηγόρους κάθε μέρα για να με βοηθήσουν να μείνω εδώ, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή από το να φύγω πριν απελαθεί ο ποπός μου», έγραψε στο instagram η Αθήνα New York.

Ο Αλέξης Παππάς πλέον περιμένει νεότερα για την επιστροφή της συντρόφου του. Το ζευγάρι πέρασε τα πρώτα του Χριστούγεννα μέσω instagram κάνοντας μια Live επικοινωνία.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα