Αλέξης Παππάς: Η καταγωγή από την Αλβανία, οι διεθνείς πασαρέλες, η συμμετοχή στο Survivor και ο Bachelor 2

Αλέξης Παππάς: Η καταγωγή από την Αλβανία, οι διεθνείς πασαρέλες, η συμμετοχή στο Survivor και ο Bachelor 2

Αλέξης Παππάς: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη ζωή του

Ο Αλέξης Παππάς είναι ηθοποιός και έχει πρωταγωνιστήσει και σε βίντεο κλιπ. Μάλιστα, έχει συνεργαστεί με την Άννα Βίσση στο τραγούδι της “Για σένα”. Περισσότερο γνωστός έγινε τόσο μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, όσο και από την παρουσία του στο Bachelor.

Έχει ύψος 1.91

Η μητέρα του κατάγεται από την Αλβανία, αλλά ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα

Όταν τελείωσε το σχολείο, στα 18 του άρχισε να εργάζεται ως ηλεκτρολόγος. Όμως η ζωή του επεφύλασσε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, όπως και έκανε αργότερα.

Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σχεδιαστές ανά τον κόσμο! Έχει περπατήσει στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης.

Σπούδασε υποκριτική στην Αμερική, ενώ αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Αλέξης Παππάς πρωταγωνίστησε και σε ταινία μικρού μήκους στη “Γουατεμάλα”. Ως ηθοποιός έκανε πέρασμα και από τη σειρά «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στο ΣΚΑΪ.

Συμμετείχε και στην εκπομπή “Κάνε παζάρι”, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Αλέξης Παππάς: Η καταγωγή από την Αλβανία, οι διεθνείς πασαρέλες, η συμμετοχή στο Survivor και ο Bachelor 2

Το 2020 συμμετείχε στο μουσικό ριάλιτι J2US με τη Χριστίνα Σάλτη. Αποχώρησαν όμως νωρίς.

Την περσινή σεζόν μας απασχόλησε ιδιαίτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor. Ο Αλέξης Παππάς ξεχώρισε μέσα στο παιχνίδι και ήταν ένας από τους δυνατούς παίχτες.

Είναι η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που γέννησε με αυτόν τον τρόπο. Αυτό το 1 έτους μωρό είναι ένα ιατρικό θαύμα.

Γυναίκα πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας: «Η ιδέα να υπηρετεί κάποιος την πατρίδα, είναι μεγάλο ιδανικό»

Κοιμίζει 6 Άτομα, στο Φέρνουνε στον Χώρο σου, το Στήνουν σε Μια Μέρα και Κοστίζει όσο Ένας Μισθός

«Έμεινα μόνος μου με 4 παιδιά και τα μεγαλώνω μαζί μου στο φορτηγό»: Η συγκινητική ιστορία του Ηλία

Εξωπραγματική δήλωση της Μπάγιας Αντωνοπούλου για τον Γιώργο Παπαδάκη, λίγους μήνες μετά την κηδεία του

Προτεινόμενα