Αλέξης Τσίπρας: «ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε!»

by Τόνια Τζαφέρη
Αλέξης Τσίπρας: «ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε!»

Αλέξης Τσίπρας: “Δεν μπορώ να υποσχεθώ αν κόψω τον ΕΝΦΙΑ”

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του πρώην πρωθυπουργού σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπου κάθε επίσκεψη έχει και από κάποιες δηλώσεις, οι οποίες προκαλούν αίσθηση.

Περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και πραγματοποιεί περιοδεία στην περιοχή της Πολίχνης όπου και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα.

Αλέξης Τσίπρας: «ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε!»

Ο κ. Τσίπρας κατά την περιοδεία του συνομίλησε με πολίτες, οι οποίοι του εξέφρασαν τα παράπονά τους για την κατάσταση που επικρατεί με την ακρίβεια. Μάλιστα, είχε διάλογο με μία κυρία, η οποία του ζητούσε να δεσμευτεί πως θα κόψει τον ΕΝΦΙΑ με τον ίδιο να απαντά

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ αν κόψω τον ΕΝΦΙΑ, όμως τους λογαριασμούς θα τους μειώσω». Μάλιστα, σε μία αποστροφή του λόγου του είπε «ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε σε λίγο», ενώ ζήτησε από την κυρία να του είπε αν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε έστω και ένα εύρω άνοδο στο λογαριασμό του ρεύματος, λέγοντας παράλληλα πως «συγκρίνει ο κόσμος».

Για ποιο λόγο κάνει περιοδεία ο Αλέξης Τσίπρας

Η περιοδεία Τσίπρα γίνεται με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές της παράταξης αυτή την Κυριακή, 15 Μαΐου. Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ο οποίος έκανε αναφορά και στο Στρατόπεδο Παύλου Μελά, αλλά και οι βουλευτές του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος, Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Γιαννούλης, Γιάννης Αμανατίδης, Κυριακή Μάλαμα, Δώρα Αυγέρη και Κώστας Ζουράρις.

Δείτε τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα από την Πολίχνη

Προτεινόμενα