Αλίκη Αρβανιτίδη για Πασχάλη: «Αυτό που μας συνέβη με έκανε να σε αγαπήσω ακόμα πιο πολύ»

Αλίκη Αρβανιτίδη: Τα τρυφερά λόγια για τη σύζυγό του

Στην εκπομπή «Προσωπικά», μίλησε ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής Πασχάλης, ο οποίος αναφέρθηκε στις προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές της ζωής του. Στην εκπομπή μάλιστα μίλησε η κόρη του, Ζηνοβία. Ήταν μια σπάνια εμφάνιση, καθώς ζει και εργάζεται στη Γαλλία εδώ και έξι χρόνια. Μάλιστα έπαιξε ένα απόσπασμα από τη μουσική επένδυση τηλεοπτικής σειράς που ετοιμάζει.

Η Ζηνοβία Αρβανιτίδη είπε ότι η συμβουλή του πατέρα της ήταν να είναι πάντα συνεπής. «Όταν κατάλαβε ότι έχω κλίση στη μουσική μου είπε ότι πρέπει να σπουδάσω. Είναι φοβερός επαγγελματίας».

Φυσικά αναφέρθηκε στο τραγούδι που τραγούδησε με τον Πασχάλη και που έγινε επιτυχία όταν ήταν μικρή. «Μπαμπάκα μου μού λείπεις πολύ» είπε.

Αλίκη Αρβανιτίδη για Πασχάλη: «Αυτό που μας συνέβη με έκανε να σε αγαπήσω ακόμα πιο πολύ»

Αλίκη Αρβανιτίδη: «Ο Πασχάλης είναι ο ήλιος μου»

«Η Αλίκη είναι το άλλο μου μισό. Έχει μια κακή εικόνα στον κόσμο γιατί αναγκάστηκε να πάρει αυτόν τον ρόλο με τα γεγονότα που μας συνέβησαν, όμως εγώ που τη ζω η Αλίκη είναι ένας άλλος άνθρωπος. Της οφείλω πάρα πολλά. Για το ότι είμαι αυτός που είμαι τώρα. Με έκανε έναν πιο επικοινωνιακό άνθρωπο, γιατί ήμουν πάντα εσωστρεφής. Η Αλίκη με έκανε αυτό που λέμε πολλές φορές, με έκανε άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη σύζυγό του, Αλίκη Αρβανιτίδη, η οποία μίλησε στην εκπομπή μαζί με τον γιο του, Γιάννη και τα δύο τους εγγόνια, τη μικρή Αλίκη και τον Άγγελό.

«Σε αυτή τη μακρά πορεία που είμαι μαζί του ζήσαμε απίστευτες στιγμές επιτυχίας αλλά κυρίως αγάπης του κόσμου. Είναι ένας υπέροχος σύζυγος, καλός, τρυφερός, ένας υπέροχος πατέρας και ένας εκπληκτικός παππούς. Για μένα ο Πασχάλης είναι ο ήλιος μου, ο πρώτος και μοναδικός άνδρας της ζωής μου. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί μου χάρισε μια υπέροχη ζωή, άσχετα αν περάσαμε κάποιες τρικυμίες. Γλυκέ μου, σ’ αγαπώ όσο δεν φαντάζεσαι. Αυτό που μας συνέβη με έκανε να σ’ αγαπήσω πιο πολύ και θέλω να σου υποσχεθώ ότι όσο με έχει ο Θεός καλά θα είμαι κοντά σου, στήριγμά σου» είπε συγκινημένη, η σύζυγος του Πασχάλη.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo