Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η εθνική μας σταρ μέσα από σπάνιες φωτογραφίες πίσω από τις κάμερες

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Μια από τις μεγαλύτερες σταρ του παλιού κινηματογράφου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει αφήσει εποχή. Η σπουδαία ηθοποιός έχει αφήσει μια μεγάλη παρακαταθήκη από ταινίες που θα την θυμούνται οι επόμενες γενιές για πολλά χρόνια ακόμα.

Το 1959 η Αλίκη Βουγιουκλάκη κέρδισε τον τίτλο της Εθνικής σταρ. Ο συγκεκριμένος τίτλος της ανήκε δικαιωματικά. Οι ταινίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη έσπασαν όλα τα ρεκόρ εισιτηρίων, την εποχή, που βγήκαν. Όμως, αργότερα μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελλήνων. Ακόμη και σήμερα παραμένουν στην προτίμηση των Ελλήνων τηλεθεατών, οι οποίοι τις προτιμούν ακόμη κι από σύγχρονές τους.

Η Ελληνίδα ηθοποιός αποτελεί το σύμβολο της αθωότητας, καθώς και το σύμβολο της ελπίδας. Οι θαυμαστές της την αποκαλούν συνήθως με το μικρό όνομά της ή με τα ονόματα που έφερε στις ταινίες της. Στις ταινίες, οι οποίες είναι ένας θησαυρός για την ελληνική τηλεόραση.

Το κακό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι πως οι τηλεθεατές της δεν μπορούν να την απολαύσουν σε making of βιντεάκια των ταινιών της. Ωστόσο, το θετικό είναι πως υπάρχουν γυρίσματα, τα οποία παρουσιάζονται από μία παλαιότερη μεν, αληθινή δε εποχή. Μια εποχή, η οποία είναι πιο ποιοτική και πιο ανθρώπινη.

Το σπάνιο φωτογραφικό υλικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Related posts

Tα 4 ζώδια που έχουν το σπίτι τους πεντακάθαρо – Δεν υπάρχει ούτε ίχνος σκóνης

Χίλια κομμάτια ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, δυστυχώς το ανακοίνωσε

Ανακοινώθηκε ο γάμος του αιώνα: Παντρεύεται ο πασίγνωστος Έλληνας σχεδιαστής με τον σύντροφό του