Αληθινά συναισθήματα: 6 τρόποι για να αποκρυπτογραφήσουμε τις κινήσεις του συντρόφου μας

Αληθινά συναισθήματα: Ποιες είναι οι κινήσεις που θα μας κάνουν αν τα καταλάβουμε

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείξετε σε κάποιον, πως τον νοιάζεστε. Η λέξη «Σαγαπώ» είναι συνήθως ένας από τους τρόπους που γνωστοποιούμε την αγάπη μας για ένα άλλο πρόσωπο. Ωστόσο, κάποιοι χρησιμοποιούν λέξεις, ενώ άλλοι βασίζονται περισσότερο σε ενέργειες και χειρονομίες.

Αληθινά συναισθήματα: 6 τρόποι για να αποκρυπτογραφήσουμε τις κινήσεις του συντρόφου μας

1. Σας ακούν σαν το προσωπικό σας ημερολόγιό.

Εάν ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να σας ακούσει και να σας παρηγορήσει στις δύσκολες και ευτυχισμένες μέρες σας, δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος ακροατής, αλλά αυτό επίσης υποδηλώνει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη στη σχέση σας. Επιτρέποντάς σας να έχετε προσωπικό χώρο, ο σύντροφός σας προσπαθεί να κάνει τη σύνδεση μεταξύ σας 2 πιο ισχυρή και πιο ειλικρινή.

2. Αγαπάει τις αγκαλιές όσο και εσείς.

Όταν είμαστε ερωτευμένοι, η αγκαλιά είναι μια από τις μεγαλύτερες χαρές σε μια σχέση. Αν στον σύντροφό σας αρέσει να αγκαλιάζει τόσο πολύ όσο και και εσείς, σημαίνει ότι αγαπάει επίσης να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί σας και, επιπλέον, εκτιμάει την οικειότητα στη σχέση σας. Όχι μόνο αυτό, τυχαία φιλιά στο μέτωπο και αγκαλιές από πίσω είναι επίσης ένα σημάδι που προσπαθεί να σας πει πόσο σημαντικοί είστε για αυτόν χωρίς πραγματικά να λέει τις λέξεις.

3. Σας ενθαρρύνει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Το να είστε σε μια σχέση δεν ισοδυναμεί με το να είστε πάντα με το σύντροφό σας ή να του στέλνετε μηνύματα 24/7. Στο τέλος της ημέρας, είστε 2 ξεχωριστά άτομα με διαφορετικούς στόχους και όνειρα. Αν ο σύντροφός σας σας ενθαρρύνει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να επιτύχετε τους στόχους σας, αντί να παραπονεθεί ότι δεν αποτελεί το κέντρο της προσοχής σας, αυτό σημαίνει ότι εκτιμά τον προσωπικό σας χώρο. Η κατανόηση ότι ο σύντροφός σας έχει επίσης μια ζωή και το δικαίωμα να ακολουθήσει τα δικά του όνειρα είναι ένα σημάδι ωριμότητας και αληθινής αγάπης.

4. Σας βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού.

Αν ο σύντροφός σας δεν ενοχλείται να βάλει πλυντήριο κάθε δεύτερη μέρα ή να κάνει δουλειές τακτικά, τότε είναι ένα σημάδι ότι ο σύντροφός σας θεωρεί ισότιμο τους, το αντίστοιχο μισό τους. Είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθεί κάποιος που εκτιμά την ισότητα σε μια σχέση, οπότε αν έχετε βρει ένα τέτοιο άτομο, μην τον αφήσετε να φύγει!

5. Δεν τον πειράζει να μιλάει για εσάς στους αγαπημένους του.

Το πιο ξεκάθαρο σημάδι ότι ο σύντροφός σας δεν παίζει μαζί σας είναι να τον δείτε να μιλάει με τους φίλους και την οικογένειά του για εσάς. Αν το άλλο σας μισό δεν ενοχλείται να πει σε άλλους για τη σχέση σας, αυτό σημαίνει ότι εκτιμάει τη δέσμευση και ότι είναι μαζί σας για όλους τους σωστούς λόγους. Βλέπει ένα μέλλον μαζί σας.

6. Εκδηλώνει δημόσια την αγάπη του κάθε φορά που βγαίνετε οι δυο σας.

Μια περιστασιακή δημόσια εμφάνιση αγάπης είναι εντάξει, αλλά αν ο σύντροφός σας το κάνει συνέχεια, μπορεί να είναι μια κόκκινη σημαία. Θέλοντας να δείξει τη σχέση σας στους άλλους, είναι ένα σημάδι ανασφάλειας και εάν ο σύντροφός σας απλά δεν ξέρει πώς να κρατήσει τα χέρια του μακριά από σας, ακόμη και δημόσια, μπορεί να σημαίνει ότι σας ποθεί.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo