Αληθινή αγάπη: Άντρας κάθεται κάθε πρωί στη θάλασσα με τη κορνίζα της νεκρής γυναίκας του

Αληθινή αγάπη: Άντρας κάθεται κάθε πρωί στη θάλασσα με τη κορνίζα της νεκρής γυναίκας του

Αληθινή αγάπη: Αγκαλιάζει κάθε πρωί την φωτογραφία της νεκρής γυναίκας του, ατενίζοντας τον ωκεανό

Αληθινή αγάπη: Αυτό θα πει πραγματική αγάπη! Ένας άντρας ετών 72, κοιτάζει μαζί με τη νεκρή γυναίκα του τον ωκεανό. Παίρνει μαζί μία φωτογραφίας της και ατενίζουν το γαλάζιο. Η φωτογραφία του ηλικιωμένου που κάνει το γύρο του κόσμου. Ο ίδιος μας συγκινεί! Τον βλέπουμε να αγκαλιάζει τη φωτογραφία στην κορνίζα και να κοιτάζει τη θάλασσα.

Αληθινή αγάπη: Άντρας κάθεται κάθε πρωί στη θάλασσα με τη κορνίζα της νεκρής γυναίκας του

Σε ποιον ανήκει η ιστορία της αληθινής αγάπης;

Η φωτογραφία ανήκει σε έναν Ιταλό εστιάτορα ονόματι Giorgio Moffa και την ανέβασε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Facebook. Στην ανάρτησή του έγραφε: «Δεν γνωρίζω προσωπικά αυτόν τον υπέροχο κύριο, γνωρίζω όμως ότι η αγάπη που έζησε ήταν τεράστια. Τον βλέπω κάθε φορά που έρχεται να κλαίει. Τέτοιοι άντρες δεν υπάρχουν πια στις μέρες μας. Σου στέλνω φίλε μου μία τεράστια αγκαλιά. Είσαι καταπληκτικός άνθρωπος».

Η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 5.000 likes και 2.500 κοινοποιήσεις.

Ο Moffa ζει στην πόλη Τζέντα στις ακτές της Ιταλίας και είναι μάρτυρας αυτής της συγκινητικής σκηνής εδώ και πολλά χρόνια με πρωταγωνιστή τον Τζουζέπε να κάθεται αγκαλιά με τη φωτογραφία της γυναίκας του κάθε πρωί και να κοιτάζει τον ωκεανό. Ο Τζουζέπε του εκμυστηρεύτηκε ότι επισκεπτόταν το σημείο αυτό συχνά με τη γυναίκα του και είχαν ζήσει εκεί πολύ όμορφες στιγμές. Υπήρξαν ο ένας για τον άλλον, η πρώτη μεγάλη αγάπη. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν τρία παιδιά. Η γυναίκα του αρρώστησε και πέθανε πριν από 7 χρόνια.

Ο Moffa συμπλήρωσε στο τέλος της ανάρτησης του ότι ο 72χρονος Τζουζέπε κουβαλά πάντα μαζί του τη φωτογραφία της γυναίκας του, όποτε πηγαίνει στο συγκεκριμένο σημείο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα