Αληθινή εγκυκλοπαίδεια: Ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία των τηλεπαιχνιδιών που νίκησε το «Γεράκι» και άφησε άφωνη την Μπεκατώρου

The Chase: Ο παίκτης που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό

Η Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον διώκτη, γνωστό και ως «γεράκι», έμειναν άφωνοι με ένα παίκτη που αποδείχθηκε πραγματικά παντογνώστης.

Ο συγκεκριμένος παίκτης κατάφερε μέσα σε τρια λεπτά, που διαρκεί ο τελικός να απαντήσει σε 15 σωστές ερωτήσεις, μειώνοντας έτσι σημαντικά τις πιθανότητες για το «γεράκι» να απαντήσει σε περισσότερες μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα. Μάλιστα ο παίκτης, λίγο αργότερα, ανέβασε τον αριθμό αυτό σε 18 απαντώντας και στις ερωτήσεις τις οποίες έκανε λάθος το «γεράκι».

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού, ήταν φυσικό η ομάδα του να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο που είχε κουβαλήσει από τον προηγούμενο γύρο ερωτήσεων και που ήταν 8.400 ευρώ.

Η Μαρία Μπεκατώρου έμεινε άφωνη ουρλιάζοντας, ενώ και ο «κυνηγός» – παντογνώστης του παιχνιδιού τον παραδέχτηκε, αφού πριν συγχαρεί την ομάδα του είπε «ο Χρήστος είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας