Αληθινή εξομολόγηση μητέρας: «Σας παρακαλώ, κρατήστε τα παιδιά στο σπίτι όταν είναι άρρωστα»

Αληθινή εξομολόγηση: Τα λόγια μιας μητέρας και οι συμβουλές της σε μία ανάρτηση

Μία τρομερή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν ένα παραδοσιακό εορταστικό δείπνο μετατράπηκε σε εφιάλτη για μία οικογένεια. Μάλιστα με αφορμή αυτό το δείπνο μία μαμά, που παραλίγο να χάσει το κοριτσάκι της, απευθύνεται σε όλους τους γονείς και προειδοποιεί: «Σας παρακαλώ. Αν το παιδί σας είναι άρρωστο, έχει ίωση ή κάποια λοίμωξη του αναπνευστικού, κρατήστε το στο σπίτι και φροντίστε το». Ο λόγος για την Laura Correada Silva, η οποία μαζί με το παραπάνω μήνυμα κοινοποίησε και τη φωτογραφία της κόρης της, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η μικρή Χλόη κατάληξε στο νοσοκομείο, αφού έπαιξε με την ξαδέρφη της, η οποία αν και άρρωστη, τους είχε επισκεφθεί για φαγητό τα Χριστούγεννα.

Αληθινή εξομολόγηση: Το απίστευτο ιαστρικό περιστατικό ενός παιδιού

Σύμφωνα με την τρομοκρατημένη μαμά, ο αδερφός της, της είχε πει ότι η κόρη του έχει κάποια λοίμωξη στους πνεύμονες, η οποία όμως δεν ήταν κολλητική. Πολύ γρήγορα, όμως, η 3χρονη κόρη της, η οποία έτσι κι αλλιώς υποφέρει από άσθμα, εμφάνισε μόλυνση από τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό (RSV). Ο ιός αυτός μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνος για παιδιά με προϋπάρχουσα ευαισθησία στους πνεύμονες. Έτσι, αυτή τη στιγμή η μικρή λαμβάνει αντιβιοτικά, αναπνέει με τη βοήθεια ειδικής συσκευής, ενώ το χέρι της είναι δεμένο με επίδεσμο, για να μην τραβήξει την ενδοφλέβια ένεση.

Η Laura γράφει στη σελίδα της στο Imgur ότι η κόρη της έχει κάνει όλα τα εμβόλια που προβλέπονται για την ηλικία της. Εξηγεί ότι ο λόγος που κοινοποιεί το δυσάρεστο συμβάν είναι γιατί ελπίζει να γλυτώσει άλλους γονείς από αυτό που βιώνουν η ίδια και η κόρη της και «ως προειδοποίηση προς άλλους γονείς που μπορεί να πιστεύουν ότι η ίωση του παιδιού τους δεν είναι κολλητική, κι όμως μπορεί να προκαλέσει έναν τόσο μεγάλο κίνδυνο σε άλλα παιδιά.»

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει