Αληθινή εξομολόγηση: «Όταν η κόpη μου έμεινε Ανάπηρη, ο πατέρας της έφυγε, είμαι τυχερή που έχω το παιδί μου, μόνο αuτός έχασε»

Αληθινή εξομολόγηση: Μια κατάθεση ψυχής από την κ. Βάγια

Ακολουθεί μια συγκλονιστική εξομολόγηση από την κ. Βάγια, η οποία μοιράζεται ανοιχτά την δίκη της εμπειρία με την ασθένεια του παιδιού της αλλά και την εγκατάλειψη του άντρα της.

Η Βάγια μέσα από μία ανάρτησή της στο Facebook, περιγράφει τα όσα βίωσε, όταν ο σύζυγός της έμαθε για το σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει η κόρη τους. Η κατάθεση ψυχής από μία μητέρα για την στάση του συζύγου της απέναντι στην κόρη τους Χαρακτηριστικά η Βάγια αναφέρει: «Η κόρη μου είναι τώρα 17 χρονών. 8 μηνών διαγνώστηκε με ένα σοβαρό αυτοάνοσο.

Ο πατέρας της τότε (μόλις έγινε η διάγνωση και την έμαθε) εξαφανίστηκε για 6 μήνες… Ούτε τηλέφωνα σήκωνε και φυσικά ποτέ δε βρέθηκε στο πλευρό του παιδιού του στο νοσοκομείο, που μπαινόβγαινε… και μετά από τους 6 μήνες που – κατά κάποιο μαγικό τρόπο- βρέθηκε..το..”απολωλός πρόβατο” στο εξωτερικό..

Η συνέχεια της εξομολόγησης: “Επειδή φοβούνται στα… δύσκολα – κάνουν πίσω”

Έκλαιγε στο τηλέφωνο και μου έλεγε ότι λυπάται πολύ και….μπλα, μπλα, μπλα… Εν τω μεταξύ χρήματα… ποτέ.. Άντε κάνα δωράκι για την κόρη του τα Χριστούγεννα και στα γενέθλια της… Η κόρη μου 7 χρονών καθηλώθηκε σε αμαξίδιο… Πάντα (στο τηλέφωνο) “έκλαιγε” για…την “κόρη του”… αλλά καμιά βοήθεια…σε τίποτα. Να μην σας τα πολυλογώ τώρα η κόρη μου είναι 17 χρονών σε αμαξίδιο, την μεγαλώνω τελείως μόνη μου και είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για το παιδί μου. Είναι μια πανέξυπνη έφηβη (γιατί νοητικά είναι φυσιολογική) και – αν και ξέρει φυσικά σχεδόν όλη την αλήθεια για τον “πατέρα της”- προσπαθώ να της “μεταφέρω” ότι έχει πατέρα και ότι δεν είναι η μόνη που μεγαλώνει χωρίς μπαμπά… και ότι καμία φορά οι άνθρωποι (και ειδικά οι μπαμπάδες) για κάποιο λόγο- ίσως επειδή φοβούνται στα… δύσκολα – κάνουν πίσω…και ότι αν μπορεί και θέλει να έχει μια κάποια επικοινωνία μαζί του.

“Η απόφαση πλέον είναι δική της”, η εξομολόγηση από την κ. Βάγια

Η απόφαση πλέον είναι δική της. Στην αρχή σκέφτηκα να κινηθώ νομικά για κάποια χρηματική βοήθεια και ήμουν πάρα πολύ στενοχωρημένη και νευριασμένη μαζί του…Αποφάσισα όμως (μετά από πολύ σκέψη και ψάχνοντας το καλά – λόγω του ότι είναι στο εξωτερικό) να το προσπεράσω, γιατί τελικά αυτός είναι ο…χαμένος. Εγώ νιώθω πολύ τυχερή που έχω αυτό το παιδί δίπλα μου. Αυτόν τελικά τον λυπάμαι. Είναι μόνος του, εκεί που βρίσκεται, δεν έχει άλλα παιδιά και η ηλικία του.. λίγο πριν τα 60…

singleparent.gr

Related posts

Εξομολόγηση αναγνώστριας: «Άφησα τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες κι έτσι έσωσα τον γάμο μου»

Έτσι έφτασαν στο διαζύγιο: Οι 13 απαράβατοι κανόνες της Αντελίνα Τζολί, που επέβαλε στον Μπραντ Πιτ και υπήρξαν η αιτία του χωρισμού τους

Η αληθινή ιστορία του Γιάννη: “Έχασα τη σύζυγο και το μωρό μας σε τροχαίο, από οδηγό που μέθυσε στο μαγαζί μου”

Εξομολόγηση αναγνώστριας: «Είμαι 7 μηνών έγκυος και θέλω ο χήρος άντρας μου να “ξεφορτωθεί” την 4χρονη κόρη του»

Τουλάχιστον ανήθικο: Η φωτογραφία με τον Μπραντ Πιτ που διέρρευσε η Τζολί όταν ήταν ακόμα με την Άνιστον

Snik και Ηλιάννα Παπαγεωργίου: Το ξέσπασμα του Snik στο γνωστό μοντέλο

Ποιο κράτος ξεφτιλίζει έτσι ένα παιδί;: «Μας έκοψαν το ρεύμα και δεν έχω τσάντα για το σχολείο. Θα πηγαίνω τα βιβλία μου αγκαλίτσα»

Λύθηκε το μεγάλο μυστήριο: Ο λόγος που η Ζωή Λάσκαρη χώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για πρώτη φορά για το διαζύγιο με τη Λασκαράκη: «Το μόνο που δεν ήθελα να συμβεί…»