Αληθινή ιστορία: Διάσημος κομμωτής κουρεύει αγορέ πελάτισσά του και την μεταμορφώνει σε άγγελο

Αληθινή ιστορία: Το κούρεμα άλλαξε τη διάθεση της γυναίκας

Ένας κομμωτής κατάφερε να μετατρέψει μία γυναίκα σε άγγελο, καθώς λίγο πριν χάσει τα μαλλιά της από τον καρκίνο, επισκέφθηκε τον κομμωτή της. Εκείνος, για να της τονώσει την αυτοπεποίθηση την κάνει μια κούκλα με το νέο της κούρεμα!

Για χρόνια η Λάουρα απολάμβανε τα μακριά μαλλιά της. Αλλά μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο, συνειδητοποίησε ότι σύντομα θα χάσει τα μαλλιά της στη χημειοθεραπεία.

Η Λάουρα ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει την ασθένειά της με μια πιο τολμηρή εμφάνιση. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο που έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα του YouTube.

Ο κομμωτής της Νέας Υόρκης, Jerome Lordet, μεταμορφώνει τη Λάουρα με ένα εξαιρετικό κούρεμα. Με ένα έντονο μακιγιάζ για να την κάνει να αισθανθεί καλύτερα σαν μια εντελώς νέα γυναίκα.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η νεαρή γυναίκα είναι προσηλωμένη και αποφασισμένη για τη νέα της δραστική αλλαγή, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο για να δείτε πώς αντέδρασε στην μεγάλη αλλαγή που της έκανε ο κομμωτής. Δεν είναι καθόλου περίεργο που αυτό το makeover έγινε τόσο δημοφιλές με περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Δύο εβδομάδες μετά το κούρεμα της, η Λάουρα έχασε όλα τα μαλλιά της λόγω της ακτινοβολίας.

Με ή χωρίς μαλλιά, ένα πράγμα είναι σίγουρο … Η Λάουρα είναι πανέμορφη!

Η Λάουρα πρόσφατα έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι είμαι σε ύφεση και τα πάω πολύ καλά! Μετά την αρρώστια μου, είναι απίστευτο το ότι αισθάνομαι τόσο δυνατή και υγιής.». Επίσης, έγραψε ένα άρθρο σχετικά με τα 5 κορυφαία πράγματα που μου έμαθε ο καρκίνος και πραγματικά θα σας εμπνεύσει.

Δείτε το βίντεο με το νέο κούρεμα που την άλλαξε εντελώς

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ