Αληθινή ιστορία: Η μαμά ήθελε να δώσει τον γιο της με σύνδρομο Down για υιοθεσία, ο πατέρας όμως αποφάσισε να μεγαλώσει το παιδί του ολομόναχος

Αληθινή ιστορία: Ένας πατέρας από την Ρωσία αποφάσισε να μεγαλώσει μόνος του τον γιο του, ο οποίος έχει σύνδρομο Down.

Αληθινή ιστορία: Ένας πατέρας αποφάσισε να μεγαλώσει μόνος του το παιδί του που έπασχε από Σύνδρομο Down, ενώ η μητέρα του ήθελε να το δώσει για υιοθεσία. Ένας πατέρας από την Ρωσία αποφάσισε να μεγαλώσει μόνος του τον γιο του, ο οποίος έχει σύνδρομο Down.

Το απίστευτο μιας αληθινής Ιστορίας ενός παιδιού με σύνδρομο Down

Δυστυχώς, πολλά νεογέννητα με σύνδρομο Down δίνονται για υιοθεσία ή τα εγκαταλείπουν οι γονείς τους επειδή φοβούνται. Ωστόσο, αν αυτά τα παιδιά μεγαλώσουν σε μια υγιή και ευτυχισμένη οικογένεια, όπως πρέπει, έχουν κάθε ευκαιρία να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή.

Ο 33χρονος Evgeny Anisimov μεγαλώνει τον γιο του Misha, ο οποίος έχει σύνδρομο Down, μόνος του αφού η σύζυγός του αποφάσισε να εγκαταλείψει την οικογένεια, ανίκανη να αντιμετωπίσει τη διάγνωση του γιου της. Ο νεαρός πατέρας ήθελε να μοιραστεί την ιστορία του με τον κόσμο για να εμπνεύσει τους γονείς που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις για να μην εγκαταλείψουν ποτέ.

Αληθινή Ιστορία: Μεγάλωσε το παιδί του ολομόναχος

«Δεν θα πω ψέματα όταν έμαθα ότι ο γιος μου έχει σύνδρομο Down στενοχωρήθηκα και έκλαψα. Ντράπηκα, όμως, γι’ αυτά τα δάκρυα. Είναι το παιδί μου και είμαι ο πατέρας του και είναι δική μου ευθύνη. Αμέσως άρχισα να ψάχνω τα πάντα γύρω από το σύνδρομο, έτσι ώστε να ενημερωθώ σωστά», είπε σε συνέντευξή του ο 33χρονος πατέρας.

Δεν του πέρασε ποτέ απ’ το μυαλό να αφήσει το παιδί του. Αντίθετα, η γυναίκα του δεν ήταν έτοιμη να αναλάβει την ίδια ευθύνη!

Παρόλο που προσπάθησε να την μεταπείσει, δεν τα κατάφερε και έτσι το ζευγάρι χώρισε.

«Δεν είμαι κάποιος ήρωας, απλώς κάνω το καθήκον μου ως γονιός. Θέλω ο γιος μου να έχει τη ζωή που του αξίζει!», ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι θέλει να δώσει δύναμη και κουράγιο σε όλους τους γονείς που έχουν τέτοια ξεχωριστά παιδιά.

Πάντως ο μικρούλης Misha φαίνεται να είναι τρισευτυχισμένος με τον μπαμπά του!

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη