Αληθινή ιστορία: Καθάριζε τζάμια στο φανάρι έχοντας δίπλα του την κόpη του και μια φωτογραφία του άλλαξε τη ζωή

by Εύα Ζαχαριάδη
Αληθινή ιστορία: Καθάριζε τζάμια στο φανάρι έχοντας δίπλα του την κόpη του και μια φωτογραφία του άλλαξε τη ζωή

Αληθινή ιστορία: Η συγκινητική περίπτωση του Mauro

Ακολουθεί μια ιστορία, γροθιά στο στομάχι, που μας κάνει να συνειδητοποιούμε την αξία των πραγμάτων που έχουμε αλλά και την δύναμη της αλληλεγγύης. Η βοήθεια ενός ανθρώπου αρκεί για να φτιάξει η ζωή ενός άλλου.

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω στο φανάρι» είπε ο άντρας που δεν άφηνε την κόpη του να ζητήσει χρήματα, την ενθάρρυνε πάντα να κάνει τα μαθήματά της και να ζωγραφίζει

Ως γονείς έχουμε μόνο έναν στόχο στη ζωή και αυτός είναι απλά να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στα παιδιά μας. Όταν έχουμε απόλυτη αφοσίωση ξεχνάμε τις δικές μας ανάγκες για να δούμε σε αυτά τα γεμάτα αθωότητα πρόσωπα ένα ειλικρινές χαμόγελο.

Και είναι αυτή η ίδια αθωότητα που μας οδηγεί να προλάβουμε, να σηκωθούμε πολύ νωρίς κάθε μέρα για να ψάξουμε για ψωμί για τα παιδιά μας.

Τέτοια είναι η περίπτωση του Mauro , ενός ταπεινού 21χρονου νεαρού από την Αργεντινή που έβγαινε στους δρόμους κάθε μέρα και στεκόταν για αρκετές ώρες κάτω από το φανάρι για να καθαρίσει τα τζάμια όλων των αυτοκινήτων που μπορούσε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. λεπτά.

«Ήρθα σε αυτό το φανάρι για 4 χρόνια, νόμιζα ότι θα πεθάνω εδώ γιατί ερχόμουν είτε έβρεχε είτε χιόνιζε, το μόνο που έψαχνα ήταν κάποια χρήματα για να μπορέσω να συντηρήσω την οικογένειά μου». σχολίασε ο Μάουρο.

Το περίεργο με όλα αυτά είναι ότι ο Mauro συνοδευόταν πάντα από τη μικρή του 6χρονη κόpη και μια μέρα ένας τακτικός περαστικός αποφάσισε να τον βγάλει φωτογραφία για να τη δημοσιεύσει στα κοινωνικά του δίκτυα και να τον ρωτήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. για βοήθεια για αυτόν τον πατέρα που το μόνο που έψαχνα ήταν μια ευκαιρία.

«Πραγματικά δεν ξέρω πώς τον λένε, τον ξέρω γιατί κάθε μέρα καθώς κάνω αυτή τη διαδρομή βλέπω αυτόν τον νεαρό άνδρα να στέκεται εκεί με τη μικρή του κόpη να μελετά ενώ περιμένει υπομονετικά τον πατέρα της. Αυτό το κοpιτσάκι αξίζει όλες τις ευκαιρίες στον κόσμο για να μπορέσει να αναδυθεί. Ο Álvaro Romero σχολίασε στα κοινωνικά του δίκτυα.

Προς έκπληξη όλων, οι εικόνες έγιναν αμέσως viral και πολλοί θέλησαν να συνεισφέρουν έναν κόκκο άμμου για να βοηθήσουν αυτόν τον νεαρό που μιλώντας του σχολίασε ότι έπρεπε να παίρνει το κοpιτσάκι του μαζί του κάθε μέρα γιατί έμεναν στο σπίτι όπου. ο πεθερός του, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αφήσουν το κοpιτσάκι στη φροντίδα αυτού του άνδρα.

Η συνέχεια της αληθινής ιστορίας

Και ήταν χάρη σε αυτό το δημοσίευμα που ο Agustín είδε την εικόνα αυτού του νεαρού άνδρα και συγκινήθηκε αμέσως.

Αληθινή ιστορία: Καθάριζε τζάμια στο φανάρι έχοντας δίπλα του την κόpη του και μια φωτογραφία του άλλαξε τη ζωή

«Περνώ από αυτόν τον δρόμο κάθε μέρα γιατί είναι ακριβώς στο δρόμο για να φτάσω στην εταιρεία μου, γι’ αυτό αποφάσισα να βοηθήσω αυτόν τον νεαρό και να του προσφέρω δουλειά στην κατασκευαστική μου εταιρεία ως βοηθός τοιχοποιίας και έτσι να έχει την ασφάλεια του σταθερό μισθό στο τέλος του μήνα.

Με τη νέα του δουλειά , ο Μάουρο μπόρεσε αναμφίβολα να βελτιώσει την ποιότητα ζωής της οικογένειάς του, αφού μετά νοίκιασε ένα αξιοπρεπές και ασφαλές σπίτι για τα παιδιά και τη σύζυγό του και, κυρίως, είχε καθημερινά τη διαβεβαίωση ότι δεν θα τους έλειπαν. για οτιδήποτε.

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτήν τη δημοσίευση και αφήστε μας το σχόλιό σας για αυτόν τον νεαρό που, χωρίς να το περιμένει, η ζωή του και της οικογένειάς του θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς χάρη στη βοήθεια ενός ατόμου που αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία ζητώντας μια αξιοπρεπή ζωή για το κοpιτσάκι που διάβαζε κάθε μέρα δίπλα στον πατέρα του στους δρόμους, ακριβώς δίπλα σε ένα φανάρι.

Προτεινόμενα