Αληθινή ιστορία: Παιδάκια τριών χρόνων νίκησαν τον καρκίνο και συναντήθηκαν ξανά έπειτα από καιρό

Αληθινή ιστορία: Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο και το αίσιο τέλος των δυο φίλων

Έδιναν μαζί την δίκη τους μάχη με τον καρκίνο στο ίδιο νοσοκομείο, ώσπου συναντήθηκαν και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είναι μόλις τριών χρόνων, έγιναν αχώριστοι φίλοι και περνούσαν πολύ χρόνο μαζί.

Έγιναν γρήγορα φίλοι, όταν έδιναν τη μάχη με τον καρκίνο. Μετά από αρκετό καιρό απόλαυσαν μία γλυκύτατη επανένωση, καθώς και τα δύο τώρα βρίσκονται στη φάση της ανάρρωσής τους. Ο λόγος για την Πέισον και τον Μακ, αμφότερα 3 ετών, που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Παίδων του Φίνιξ της Αριζόνα νωρίτερα φέτος δίνοντας μάχη με διαφορετικές μορφές καρκίνου. Τώρα, όμως και τα δύο βρίσκονταν σε απομόνωση, λόγω της πανδημίας.

Η επανασύνδεση των δυο φίλων – Η συνέχεια της αληθινής ιστορίας

Μέχρι που συναντήθηκαν ξανά. Αφότου επέστρεψαν στο σπίτι τους στις αρχές του καλοκαιριού, πέρασαν μερικές εβδομάδες στις πόλεις τους, οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση 30 λεπτών, μέχρι τελικά οι γονείς τους να οργανώσουν την επανένωσή τους, την πρώτη έξω από τους τοίχους του νοσοκομείου.

Λίγες εβδομάδες μετά τα τρίτα τους γενέθλια, τον Σεπτέμβριο του 2020, η Πέισον διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία, ενώ τον Ιανουάριο του 2021, ο Μακ διαγνώτηκε με αναπλαστικό μεγαλοκυτταρικό λέμφωμα, στο τρίτο στάδιο.

Και τα δύο παιδιά νοσηλεύθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων του Φίνιξ, αλλά η πανδημία έκανε πολύ δύσκολη την παραμονή τους στο νοσοκομείο, καθώς οι επισκέπτες ήταν περιορισμένοι, ενώ το playroom ήταν κλειστό. «Η Πέισον ήταν απομονωμένη. Ήταν δύσκολο να δει ανθρώπους, λόγω του κορωνοϊού. Ζητούσε καινούρια παιχνίδια κάθε πέντε λεπτά. Και μετά ήρθε ο Μακ», λέει η μητέρα του κοριτσιού.

«Ήξερα ότι θα την αγαπούσε πολύ», αναφέρει η μητέρα του μικρού αγοριού, η οποία θυμάται το πώς προσέγγισε το αγοράκι της τη μικρή Πέισον και της είπε να πάνε μία μικρή βόλτα μαζί. Σύντομα, άρχισαν να παίζουν όλη την ώρα μαζί, ενώ οι φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο δείχνει τα δύο παιδιά με όμορφα, πολύχρωμα ρούχα να χορεύουν, να χορεύουν, να μαθαίνουν πράγματα το ένα στο άλλο και να μοιράζονται την αγάπη τους για την Πέππα το Γουρουνάκι και τα Χελωνονιντζάκια.

Τα δύο παιδιά αναρρώνουν και τους επιτράπηκε να επιστρέψουν στο σπίτι τους λίγους μήνες πριν: Το αίσιο τέλος της αληθινής ιστορίας

Ευτυχώς, και τα δύο παιδιά αναρρώνουν και τους επιτράπηκε να επιστρέψουν στο σπίτι τους λίγους μήνες πριν. Όμως, αυτές τις ημέρες που ήταν χωριστά, έλειψε πολύ το ένα στο άλλο. «Κάθε μέρα η πρώτη του ερώτηση ήταν: Πότε μπορώ να παίξω με την Πέισον;», λέει η μαμά του Μακ. Έτσι, οι δύο οικογένειες, σχεδίασαν την μεγάλη επανένωση. Και τελικά το κατάφεραν. Το βίντεο που τράβηξαν οι γονείς αποτυπώνει τη στιγμή που συναντιούνται ξανά και ο Μακ δίνει στην Πέισον ένα μπουκέτο λουλούδια. Ακολουθεί μία ζεστή αγκαλιά και αργότερα χορεύουν μέσα στο σπίτι. Με συγκίνηση οι γονείς τους δήλωσαν ότι η μέρα αυτή θα τους μείνει αξέχαστη. Τα παιδιά εξακολουθούν να κάνουν παρέα και μάλιστα σχεδιάζουν να ξεκινήσουν το προνήπιο το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Related posts

Συγκινητική ιστορία: Ο συγκινητικός διάλογος μπαμπά και 5χρονης κόρης έξω από την Ογκολογική του Παίδων μετά την μάχη με τον καρκίνο

Αληθινή ιστορία: Ο 28χρονος Μιχάλης που ξεγελάει τον θάνατο εδώ και 3,5 χρόνια παραδίδει μαθήματα αγάπης και αισιοδοξίας

Πράξη αγάπης: Η 11χρονη Αλεξία φτιάχνει κομποσχοίνια για να βοηθήσει τον μικρό Κυριάκο και συγκινεί τον κόσμο

Αληθινή ιστορία: Από «μηχανόβιος» έγινε μοναχός – Η εκπληκτική ιστορία του, και η σπουδαία συμβουλή στους νέους

Η αληθινή ιστορία ενός αφανή ήρωα: Έσωσε τον κόσμο από την καταστροφή πριν από 32 χρόνια αλλά έζησε στην εξαθλίωση

«Ένας συγγενής φίλησε το νεογέννητο γιο μου, άρχισε ξαφνικά να κάνει κάτι πεpίεpγο και κατέληξε στη ΜΕΘ»

Αληθινή ιστορία: Φερόταν άσχημα στον ηλικιωμένο πατέρα του μέχρι που ο δικός του γιος του έδωσε ένα αξέχαστο μάθημα

Αληθινή ιστορία: Ένας πάππους βρήκε 95.000 που η γυναίκα του έκρυβε για χρονιά

Η 11χρονη που επέζησε μόνη της στον ωκεανό: Δολοφόνησαν την οικογένειά της και πέταξαν την ίδια στη θάλασσα