Αληθινή Ιστορία: Πρόωρο μωρό καταδικασμένο να μην ζήσει ούτε ένα λεπτό, γίνεται ενός έτους

Πρόωρο μωρό: Συντελέστηκε ένα αληθινό θαύμα

3 μήνες νωρίτερα γεννήθηκε η Christina Radley και ζύγιζε λιγότερο από μισό κιλό. Τις πρώτες της 102 ημέρες τις πέρασε στην εντατική μονάδα νεογνών. Οι γιατροί μάλιστα είχαν προετοιμάσει τους γονείς της για το χειρότερο ενδεχόμενο, λέγοντάς τους πως ίσως δεν προλάβει να ζήσει ούτε 1 λεπτό.

Η μικρή μαχήτρια, όμως, με τη βοήθεια των γιατρών που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τη σώσουν, όχι μόνο έζησε πάνω από ένα λεπτό αλλά ετοιμάζεται να γιορτάσει σε λίγες μέρες τα πρώτα της γενέθλια

«Όταν βλέπεις με τι αντιμετώπισε η Christina στην αρχή της ζωής της και πού βρίσκεται τώρα, είναι απίστευτο. Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα την φέρναμε σπίτι», λέει σήμερα η μητέρα της, πεπεισμένη πως η επιστήμη έκανε το θαύμα της. «Επέζησε λόγω της ιατρικής επιστήμης, της εξέλιξης της τεχνολογίας και των εκπληκτικά προικισμένων ανθρώπων που τη φρόντιζαν».

Η ασυνήθιστη ιστορία και το πρόωρο μωρό που τα κατάφερε

Η ασυνήθιστη ιστορία της οικογένειας ξεκίνησε όταν από τους πρώτους κιόλας υπερήχους που έδειξαν ότι το έμβρυο ήταν πολύ μικρό και δεν αναπτυσσόταν σωστά και στις 20 εβδομάδες αποφασίστηκε επείγουσα καισαρική τομή.

Από τότε και για τις επόμενες 102 μέρες, το νεογέννητο μωράκι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας και έφτασε πολλές φορές κοντά στο θάνατο. Η μικρή Christina, όμως, ήταν αποφασισμένη να ζήσει και σήμερα, υγιέστατη, φοράει τα καλά της και ετοιμάζεται για το πρώτο πάρτυ γενεθλίων της.

Η 32χρονη Maria και ο 38χρονος Jonathan, οι περήφανοι γονείς της μικρής Christina, δεν πιστεύουν στη τύχη του. «Αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί και ευγνώμονες. Θυμάμαι μια μέρα στη ΜΕΘ, όταν ένα μωρό δίπλα στη Christina δεν τα κατάφερε, πόσο φοβηθήκαμε και για το δικό μας μωρό. Οι γιατροί τη φωνάζουν μωρό θαύμα κι έχουν δίκιο», είπαν χαρακτηριστικά.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024