Αληθινός μαχητής: Η θαυματουργή ανάρρωση ενός 15χρονου που έπαθε εγκεφαλικό ανεύρυσμα

Εγκεφαλικό ανεύρυσμα: Το 15χρονο παιδί που βγήκε νικητής

Τον Απρίλιο του 2022, η ζωή του 15χρονου Warrick Allon, άλλαξε από την μια στιγμή στην άλλη όταν κατέρρευσε στο σπίτι του. Ο νεαρός είχε πει στην μητέρα του πως υπέφερε από ένα τρομερό πονοκέφαλο λίγο πριν καταρρεύσει.

Οι γονείς του τον πήγαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και αφού διαπιστώθηκε πως είχε εγκεφαλική αιμορραγία, μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο.

Εγκεφαλικό ανεύρυσμα: Οι γιατροί του έδιναν ελπίδες επιβίωσης 50-50

Κατά την διάρκεια της επέμβασης, η οποία κράτησε 6 ώρες,  οι γιατροί αφαίρεσαν μέρος του κρανίου του Warrick – το οποίο ράφτηκε στην πλάτη του για να μπορέσει να μειωθεί το πρήξιμο γύρω από τον εγκέφαλο και να διατηρηθεί το οστό. Οι πιθανότητες επιβίωσης ήταν 50-50, αλλά ο 15χρονος αποδείχτηκε αληθινός μαχητής.

Παρόλο που νίκησε τον θάνατο ο Warrick δεν μπορούσε να περπατήσει, να μιλήσει ή να φάει. Έπρεπε να μάθει τα πάντα από την αρχή. Όπως είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του «Ήταν σαν μωρό… Έπρεπε να μάθει ξανά να μιλάει, να τρώει, να καταπίνει, να κάνει ντους και να ντύνεται».

Η ανάρρωσή του χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως «θαυματουργή», καθώς δυο μήνες μετά την επέμβαση, ο Warrick είχε σημειώσει σημαντική πρόοδο. Τώρα, έχει επιστρέψει στο σχολείο του και συνεχίζει να δυναμώνει καθημερινά ελπίζοντας ότι σύντομα θα επιστρέψει στην κανονική του ζωή.

Πηγή: itv.com

Related posts

Θρήνος στη χώρα μας: Νεκρή γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Ελένη Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο και δακρύζουμε από χαρά

“Ο καρκiνоς του εντέρоυ είναι ύπouλος. Πpоσέξτε αuτά τα σnμάδια γιατί εγώ την πάτnσα”