Άλλαξαν γνώμη τελευταία στιγμή: Η ηθοποιός που ήθελαν αρχικά να υποδυθεί την Μαρίνα στους «Δύο Ξένους»

«Δύο Ξένοι»: Δεν ήταν η Εβελίνα Παπούλια η πρώτη επιλογή

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του MEGA, οι «Δύο Ξένοι» άφησαν εποχή για τον γνωστό έρωτα του Κωνσταντίνου Μαρκορά και της Μαρίνας Κουντουράτου. Ωστόσο για τον ρόλο της Κουντουράτου, η Εβελίνα Παπούλια είχε μια ανταγωνίστρια που θα έπαιζε στην θέση της.

Μετά την ολοκλήρωση της συγγραφικής συνεργασίας του Αλέξανδρου Ρήγα με τον Λευτέρη Παπαπέτρου στις σειρές Πάτερ Ημών και Ντόλτσε Βίτα, ο πρώτος ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Αποστόλου. Στις αρχές του 1997 ξεκίνησε ο σχεδιασμός και η παραγωγή της νέας σειράς με τίτλο “Δυο Ξένοι” που επρόκειτο να προβληθεί στο Mega. Το σενάριο ήταν του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα, ενώ τη τηλεσκηνοθεσία ανέλαβαν ο Αντώνης Αγγελόπουλος και ο Ανδρέας Μορφονιός.

Η σειρά εξιστορούσε τον έρωτα του σκηνοθέτη και καθηγητή υποκριτικής, Κωνσταντίνου Μαρκορά (Νίκος Σεργιανόπουλος) και της τηλεπαρουσιάστριας της πρωινής εκπομπής Πρωινό Χαμόγελο, Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνα Παπούλια), μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις και μια προσπάθεια να κρύψουν τον έρωτα τους από τους άλλους, αλλά πολλές φορές και από τον ίδιο τους τον εαυτό. Η σειρά ξεχώρισε για το σενάριο της, βασισμένο στο χιούμορ και στα πικάντικα σχόλια, χαρακτηριστικά γνωρίσματα των σεναριογράφων.

«Δύο Ξένοι»: Η ηθοποιός που θα υποδυόταν την Μαρίνα

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Εβελίνα Παπούλια δεν αποτέλεσε την πρώτη επιλογή των δημιουργών της σειράς για τον ρόλο της Μαρίνας Κουντουράτου.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που είχαν αρχικά εξετάσει ήταν η Ελένη Κούρκουλα, που είχε παίξει με επιτυχία στη Λάμψη.

Τελικά ωστόσο, οι δημιουργοί επέλεξαν την Εβελίνα Παπούλια, αφού την παρακολούθησαν στη σειρά «Ασυνήθεις Ύποπτοι» στο ρόλο της κόρης του Υπουργού. Μετά από αυτό ήταν ξεκάθαρο πως η ηθοποιός ήταν το κατάλληλο πρόσωπο για να αναλάβει την… παρουσίαση του «Πρωινού Χαμόγελου».

Τελικά η επιλογή τους, τους δικαίωσε αφού η Εβελίνα Παπούλια, όχι μόνο έκανε επιτυχία μέσα από τον ρόλο αυτό αλλά έδωσε ένα δικό της στίγμα.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη