Άλλαξε μαλλιά, εμφάνιση, έγινε μητέρα όμως παραμένει εκκεντρική: Αγνώριστη η Λίλα από τους singles

Λίλα από τους singles: Δείτε την απίθανη αλλαγή της

Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές του Mega είναι σίγουρα το Singles, που άφησε πίσω του ιστορία μία μεγάλη ιστορία τόσο με τις θεωρίες της Ράνιας, όσο και με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, που πλαισίωσαν το καστ.

Μέσα από τους κύκλους του σίριαλ όλοι θυμόμαστε τη Λίλα, τη φίλη της Ράνιας με τη πολυτάραχη ζωή της αλλά φυσικά και με το πολύ εκκεντρικό της στυλ. Σήμερα ηθοποιός Σάννυ Χατζηαργύρη είναι στα καλύτερα της, μανούλα δυο αγοριών και από όσο ανακοίνωσε την Δευτέρα 26/9 στο Πρωινό μας δεν ασχολείται μόνο με τα ακτιβιστικά αλλά επιστρέφει και στην τέχνη της.

Δείτε πως είναι σήμερα η Λίλα από τους Singles

«Είχα την επιλογή να μπορέσω να αφιερωθώ στα παιδιά μου, οπότε το έκανα. Τώρα όμως που μεγάλωσαν τα παιδιά ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε δυναμικά».

Λίγα λόγια για τη ζωή της ηθοποιού

Η Ελένη (Σάννυ) Χατζηαργύρη είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου. Έγινε ευρύτερα γνωστή με την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά Singles και ειδικότερα με τον ρόλο της ως Λίλα, η οποία προβλήθηκε στο Mega Channel
Ο πατέρας της, Δημοσθένης Χατζηαργύρης, είναι Έλληνας ενώ η μητέρα της, Πατρίτσια Λυν, είναι Αμερικανίδα με ρίζες ιρλανδικές και μακρινές γερμανικές. Βαπτίστηκε Ελένη όπως η γιαγιά της, Ελένη Χατζηαργύρη, που ήταν και αυτή ηθοποιός, αλλά απο όταν ήταν ακόμη παιδάκι, η μητέρα της, την αποκαλούσε Sunny (Σάννυ) που στα αγγλικά σημαίνει “ηλιόλουστη”.

Όταν τελείωσε το σχολείο ήρθε στην Ελλάδα και σπούδασε αρχικά υποκριτική στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, απο όπου και αποφοίτησε με άριστα, το 1997. Το 2002, επέστρεψε για ένα διάστημα στην Αμερική, όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές υποκριτικής, με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση, στο Beverly Hills, με καθηγητή τον Milton Katsela. Απο εκεί, αποφοίτησε το 2004.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής με τους Casting Directors Lou di Giaimo (Rainman, Gladiator), Bob Morones (Platoon), Aleta Chappele (Godfather). Έχει πρωταγωνιστήσει σε πλήθος τηλεοπτικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα