Άλλαξε μαλλιά, πρόσωπο και είναι σαν την Barbie: Άλλος άνθρωπος η Ράνια από το Big Brother ύστερα από 2 χρόνια

Big Brother: Η Ράνια με άλλο πρόσωπο και μωβ μαλλιά

Την πρώην παίκτρια του Big Brother, Ράνια Καραγιάννη, την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΙ το 2020. Σήμερα η Ράνια Καραγιάννη δεν θυμίζει σε τίποτα με αυτό που βλέπαμε στις οθόνες μας πριν από 2 χρόνια.

Η πρώην παίκτρια του reality εγκλεισμού που είναι αγρότισσα στο επάγγελμα, μπορεί να μην κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια, ωστόσο κέρδισε τις εντυπώσεις κι αγαπήθηκε από το κοινό.

Η Ράνια στο παιχνίδι είχε έρθει πολύ κοντά με τον Χρήστο Μακρίδη καθώς και τον Δημήτρη Πυργίδη. Τη συγκεκριμένη τριάδα σχολίαζε συχνά πυκνά και το Twitter.

Μετά το τέλος του Big Brother, η Ράνια Καραγιάννη δεν έχει εμφανιστεί πολλές φορές τηλεοπτικά. Η 30χρονη ξανθιά αγρότισσα δεν συνέχισε να απασχολεί τα media και επέστρεψε στην καθημερινότητά της πριν από το παιχνίδι.

Ωστόσο η Ράνια Καραγιάννη παραμένει ενεργή στα social media και όπως θα δείτε η εξωτερική της εμφάνιση έχει αλλάξει αρκετά.

Στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τη βλέπουμε με μωβ μαλλιά και μεγάλα εντυπωσιακά χείλη.

Σίγουρα η εμφάνισή της δεν θυμίζει σε πολλά την αγρότισσα που γνωρίσαμε στο ριάλιτι εγκλεισμού, ωστόσο παραμένει άκρως εντυπωσιακή.

Πως είναι σήμερα η Ράνια Καραγιάννη

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;