Άλλη ζωή πριν τις πίστες και τα γαρύφαλλα: Η δουλειά που έκανε ο Πασχάλης Τερζής πριν το τραγούδι

Πασχάλης Τερζής: Πως έβγαζε τα προς το ζην ο τραγουδιστής

Πριν από 10 χρόνια ο Πασχάλης Τερζής πήρε μια απόφαση ζωής και εγκατέλειψε τις πίστες και μάλιστα η απόφαση του λαϊκού τραγουδιστή ξάφνιασε τους πολυπληθείς θαυμαστές του.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, χαρακτηρίστηκαν κυρίως από την οικονομική κρίση που «χτύπησε» και τη νύχτα, με τον χάρτη και τον τρόπο διασκέδασης να αλλάζει.

Αλλά ακόμη και σε αυτές τις μεγάλες αλλαγές, μάλλον όλοι συμφωνούν πως ο γνωστός τραγουδιστής τους λείπει. Με την ευκαιρία, σούσουρο προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του Πασχάλη Τερζή για τη γυναίκα του.

Πασχάλης Τερζή: Ποια είναι η δουλειά που έκανε πριν από το τραγούδι

Ο τραγουδιστής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Τα παιδικά του χρόνια ήταν όμορφα, αλλά είχαν οικονομικές δυσκολίες. Από πολύ νωρίς, μόλις στα 12 του χρόνια ο Πασχάλης Τερζής ξεκίνησε να δουλεύει για να βοηθάει την οικογένειά του, πωλώντας ντομάτες, κηπευτικά και σταφύλια.

Ξυπνούσε μέσα στη νύχτα και με τα πόδια πήγαινε στη λαχαναγορά, έπαιρνε το εμπόρευμα και μετά πήγαινε να πουλήσει. Και κάθε φορά επέστρεφε με χαρά στο σπίτι κι έδειχνε στην κατάκοιτη μάνα του (υπέφερε από σοβαρά προβλήματα στη μέση) τι έπιασε από το εμπόρευμα.

Ο πατέρας του ήταν βοσκός και τραγουδούσε στα χωράφια. Όπως έχει εξομολογηθεί ο Τερζής, όταν τον άκουγαν οι συγχωριανοί, σταματούσαν όλοι τη δουλειά και έλεγαν «τραγουδάει το Μαµουσάκι». Από εκεί, λοιπόν, φαίνεται ότι πήρε το χάρισμα και την αγάπη για το τραγούδι.

Από τον πατέρα του, όμως, πήρε και τη συμβουλή που του έδωσε πριν κλείσει τα μάτια του. Και που ο λαϊκός τραγουδιστής την σαν «ευαγγέλιο» στη ζωή του και στη μεγάλη διαδρομή του στο τραγούδι: «Ο, τι και να γίνεις από εδώ και πέρα, όσο και αν ανέβεις στην πίστα, Τερζής θα είσαι µόνο στο όνομα. Όταν κατεβαίνεις από την πίστα, θα γίνεσαι Πασχάλης. Γιατί αν δεν υπάρχει ο Πασχάλης, δεν θα υπάρχει ούτε ο Τερζής». Ο πατέρας του τον πρόλαβε στο ανέβασμά του. Ένα ανέβασμα που δεν ήρθε γρήγορα.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη