Άλλος άνθρωπος: 10 διάσημες στην πραγματικότητα χωρίς ίχνος μακιγιάζ

by Τόνια Τζαφέρη

Διάσημες χωρίς μακιγιάζ: 10 περιπτώσεις που είναι αγνώριστες

Διάσημες χωρίς μακιγιάζ: Είτε το γνώριζες είτε όχι. Οι διάσημες, πόσο μάλλον αυτές που έχουν παγκόσμια φήμη. Έχουν μια ολόκληρη ομάδα από ειδικούς στο πλάι τους. Για να φροντίζουν τις εμφανίσεις τους. Κομμωτές, μακιγιέζ και στιλίστες, τις ετοιμάζουν με τις ώρες. Πριν από κάποια εμφάνιση, προκειμένου να δείχνουν αψεγάδιαστες και στα καλύτερα τους. Δίνοντας ένα αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό και επαγγελματικό. Με πολλές να απορούν πως γίνεται να παραμένουν τόσο όμρφες με το πέρασμα του χρόνου.

Όλα αυτά μέχρι το το Instagram μπήκε στην καθημερινότητα μας. Και μας φανέρωσε εν μέρει κάποια αλήθεια. Σχετικά με το πώς πραγματικά δείχνουν οι αγαπημένες μας διάσημες, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.Πολλές από αυτές με καθημερινές γυναίκες που μπορεί να περνούσαν δίπλα σου στο δρόμο και να μην τις πρόσεχες.

Η επέλαση των #nomakeup selfies, οι #nofilter φωτογραφίες και ξαφνικά έγινε μια στροφή προς τη φυσική ομορφιά.

Είτε για να παραμείνουν συντονισμένες στην σοσιαλμιντιακή πραγματικότητα, είτε για να μας δείξουν ότι όντως είναι «κανονικοί άνθρωποι» (με σακούλες κάτω από τα μάτια, σπυράκια κ.α.). Οι celebrities ακολουθήσαν την τάση και άρχισαν να μας δείχνουν το αληθινό τους προόσωπο. Αυτό που έχουν όταν ξυπνούν ή όταν είναι εξαντλημένες από την κούραση ή απλώς όταν οι κάμερες κλείνουν. Χωρίς μακιγιάζ, χωρίς έξτρα περιποιήσεις, χωρίς ψεύτικες βλεφαρίδες. Και η αλήθεια είναι πως χωρίς όλα αυτά είναι πολύ πιο όμορφες.

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει κατά καιρούς και οι οποίες αποδεικνύουν ότι αυτό που μας κάνει όλες τέλειες δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι ατέλειες μας.

Φωτογραφίες των διασήμων χωρίς μακιγιάζ

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα