Άλλος άνθρωπος η “Σοφούλα” από τις Άγριες Μέλισσες: Εντυπωσιάζει με την αλλαγή της

Άγριες Μέλισσες: Άλλος άνθρωπος η “Σοφούλα” στον 3ο κύκλο

Άγριες Μέλισσες: Τρομερή η αλλαγή της Σοφούλας, στα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1. Η νεαρή γυναίκα ζει πλέον στο πλευρό του Άγγελου. Έχει ανοίξει το δικό της σπίτι και ζει αρμονικά μαζί με τον Νέστορα και τον σύζυγό της.

Έχει αφήσει πίσω της το πατρικό της και όλα όσα της μαύρισαν την ψυχή. Η ιστορία του Μάνου Βόσκαρη έχει μείνει πίσω της και κανείς δε τη σχολιάζει πια. Η ίδια νιώθει μεγάλη ευλογία που κατάφερε να σταθεί στα πόδια της, φέρνοντας στον κόσμο το μωρό της. Κι όμως, την Σοφούλα θα την δούμε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, στα νέα επεισόδια που έρχονται, στις Άγριες Μέλισσες. Περιμένει να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Άγγελο. Πέρα από την εγκυμοσύνη, όμως, οι αλλαγές εσωτερικά και εξωτερικά είναι τεράστιες.

Ο χαρακτήρας της «Σοφούλας» στη σειρά των Άγριων Μελισσών

Οι backstage φωτογραφίες κυκλοφορούν ήδη. Οι πρωταγωνιστές είναι έτοιμοι για την τηλεοπτική σεζόν, με τα πρώτα κλικ να φτάνουν ολοκληρωμένα σύντομα στο κοινό.

Μέσα από τις λήψεις αυτές, παρατηρείται μία τεράστια αλλαγή σε όλες τις πρωταγωνίστριες. Φανταχτερά χρώματα, αλλαγές στο βάψιμο, στα αξεσουάρ, ακόμη και στα μαλλιά. Φυσικά, η Σοφούλα δε θα μείνει “εκτός μόδας”.

Η αλλαγή στα μαλλιά της είναι έντονη. Το καστανόξανθο μακρύ μαλλί της έφυγε, όπως και τα χρόνια της ξεγνοιασιάς της, ως έφηβη. Τώρα, έχει ένα κοντό, σκούρο καστανό χρώμα, το οποίο της χαρίζει τον αέρα της εποχής.

Ντύνεται κομψά με έντονα χρώματα, με την μπουτίκ της Αμαλίας να έχει φροντίσει για όλες τις ηρωίδες μας.

Related posts

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Παρθένοι και 2 ακόμη ζώδια θα έχουν μια δύσκολη μέρα

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ