Άλλος άνθρωπος: Η τεράστια αλλαγή σήμερα της Μιρέλας από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

by Τόνια Τζαφέρη

Γαλήνη Τσεβά: Με ανανεωμένη εμφάνιση στα 54 έτη της

Γαλήνη Τσεβά: Είναι πολλοί εκείνοι που θυμούνται το επεισόδιο του Κωνσταντίνου και Ελένης με την «Μιρέλα» και τα ανάρπαστα χτενίσματα.

Η ηθοποιός που την υποδύθηκε, μετά από πολλά χρόνια συμμετοχών σε μεγάλες παραγωγές και σπουδαίες σειρές… Έχει αλλάξει εντελώς, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη ζωή της.

Η Γαλήνη Τσεβά όπως είναι το πραγματικό της όνομα, δεν θυμίζει σε τίποτα την γυναίκα που βλέπαμε στην τηλεόραση. Ναι μεν, μπορεί να την αναγνωρίζουμε, αλλά η αλλαγή στην εμφάνιση της είναι ολοφάνερη. Στα 54 της δείχνει πιο όμορφη από ποτέ, έχοντας υιοθετήσει ένα ώριμο και σικάτο look.

Γαλήνη Τσεβά: Έτσι είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός

Γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1967.Την γνωρίσαμε και την λατρέψαμε μέσα από τον ρόλο της Σόφης στην κωμική σειρά του Mega «Ντόλτσε Βίτα». Ζει στην Κυψέλη μαζί με την οικογένειά της. Ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων εξού και η τελειομανία που την διακρίνει. Παλιότερα την μπέρδευαν με την Ελένη Δήμου

Φοίτησε στη Σχολή Θεάτρου δίπλα σε ξεχωριστούς δασκάλους, όπως ήταν οι: Α. Αντωνόπουλος, Ε. Χατζηαργύρη, Μίρκα Παπακωνσταντίνου και άλλους. Η ίδια είχε τονίσει σχετικά: «Είχα τη διακριτική ευχέρεια να παίρνω από τον καθένα τα καλύτερα και να τα προσαρμόζω στην ιδιοσυγκρασία μου».

Έχει πάρει μέρος σε διάφορα σήριαλ όπως: «Δέκα λεπτά κήρυγμα», «Εντιμότατοι κερατάδες», «Safe sex», «Το κόκκινο δωμάτιο», «Μαμά και γιος», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Τμήμα Ηθών», «Οδός Ανθέων» κ.α. Πριν από δύο χρόνια συμμετείχε στην ελληνική ταινία «The Kings of Mykonos». Και πέρυσι πρωταγωνίστησε στο θεατρικό έργο «Ευρέ Εργά» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Περισσότερες πληροφορίες για την ζωή της Γαλήνης Τσεβά

Κατά καιρούς παίζει μουσική σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας και της επαρχίας, μια συνήθεια που λατρεύει και αγαπά. Άνθρωπος «έξω καρδιά», εύχεται να μην χάσει ποτέ το χιούμορ και την όρεξη για ζωή, γιατί «αυτά μας έχει μείνει μόνο», όπως είπε και η ίδια.

Μπορεί να έχουν περάσει 22 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Ντόλτσε Βίτα. Όμως παραμένει μια από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές. Πέρα από τους ρόλους της Χριστίνας και της Σάσας, ο κόσμος αγάπησε και τον ρόλο της Σόφης, την οποία υποδυόταν η Γαλήνη Τσεβά.

Γαλήνη Τσεβά: Έτσι είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός

«Είναι ένας μαγνήτης, ένα μικρόβιο» είχε πει το 2014. «Είναι γοητευτικό να είναι κανείς ηθοποιός και να επιλέγει κάθε φορά να “φορά” ζωές άλλων. Είναι μοναδικό το ότι μπορείς να διανθίσεις τη ματιά ενός σκηνοθέτη, χωρίς να περιορίζεσαι, αυτοσχεδιάζοντας. Όσο δύσκολο και αν φαίνεται, είναι μαγικό το ότι μονίμως προσπαθείς να κερδίσεις το κοινό. Είναι ένα στοίχημα που προσπαθείς πάντα να κερδίζεις.»

Η ηθοποιός πλέον έχει υιοθετήσει τα γκρίζα μαλλιά και μοιράζεται τα όνειρά της και τα πράγματα που ασχολείται λέγοντας: «Παίζω στο θέατρο, ελπίζω να σκηνοθετήσω ένα συγκεκριμένο έργο που μου αρέσει, περιτριγυρίζω, δεν σας κρύβω, λίγο τον χώρο του κινηματογράφου που με γοητεύει πολύ, θέλω να παίξω σε μια ταινία και παίζω μουσική ως dj.»

Γαλήνη Τσεβά: Έτσι είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν