Άλλος άνθρωπος και μείον 42 κιλά ο Βασίλης Καρράς: Τα νεότερα για την υγεία του και οι νέες εμφανίσεις

Βασίλης Καρράς: Τα νεότερα για την υγεία του τραγουδιστή

Οι εικόνες του Βασίλη Καρρά, που τον παρουσιάζουν εμφανώς αλλαγμένο μετά την περιπέτεια της υγείας του, «σαρώνουν» το διαδίκτυο. Ο Νίκος Ζωϊδάκης με τη σειρά του μετέφερε τα νεότερα της υγείας του κουμπάρου του, ενώ αποκάλυψε το επαγγελματικό του μέλλον

Καλύτερα στην υγεία του δείχνει να είναι ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος μετά από την απουσία ενός χρόνου από τη μουσική σκηνή λόγω της περιπέτειας υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Ο λαϊκός τραγουδιστής εμφανίστηκε ευδιάθετος και με εμφανή αλλαγή κάνοντας το κοινό του χαρούμενο, το οποίο περιμένει να τον ξαναδεί στη μουσική σκηνή.

Ο λυράρης και κουμπάρος του, Νίκος Ζωϊδάκης μίλησε στο Super Κατερίνα για την υγεία του και αποκάλυψε ότι πλέον είναι καλά και παράλληλα ετοιμάζει νέα τραγούδια και νέες εμφανίσεις.

«Ο Βασίλης Καρράς είναι μια χαρά. Μιλήσαμε χθες το βράδυ, είναι στο στούντιο αυτές τις ημέρες και ετοιμάζει καινούργια τραγούδια. Θα μας συναρπάσει το καλοκαίρι και ετοιμάζεται για τις νέες του εμφανίσεις. Σε λίγο καιρό θα είναι πολύ ανανεωμένος κοντά μας και να μην ανησυχεί ο κόσμος. Σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον σας αλλά να ξέρετε ό,τι είναι καλύτερα από ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζωϊδάκης.

«Θα μας τρελάνει πάλι, γιατί ετοιμάζει κάτι τραγουδάρες που αν τις ακούσετε θα πάθετε σοκ», τόνισε ο Κρητικός λυράρης.

Από την άλλη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε χαρακτηριστικά τα κιλά που έχασε ο Βασίλης Καρράς.

«42 κιλά μείον. Αυτό είναι το λιγότερο. Είναι πολύ καλά στην υγεία του μετά από μία σειρά επεμβάσεων από τον προηγούμενο Νοέμβριο», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το ρεπορτάζ και τη νέα εικόνα του Βασίλη Καρρά

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει