Άλλος άνθρωπος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: Αγνώριστος και ανανεωμένος ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκ μετά την απώλεια κιλών

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Δείτε τη νέα και ανανεωμένη του εικόνα

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο γιος της λίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση και παρουσίασε τη νέα του εικόνα, όπου φαίνεται να έχει χάσει 46 ολόκληρα κιλά. Το τελευταίο διάστημα, ο γιος των αστέρων του ελληνικού σινεμά, έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως επισκέφτηκε τα γραφεία του Ολυμπιακού πιο ανανεωμένος από ποτέ έπειτα από τη μεγάλη απώλεια βάρους.

«Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Βγαίνω σε παραστάσεις, στο γήπεδο, με φίλους. Έκανα χειρουργείο γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ, γι’ αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά, αλλά έχω να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο κι επικίνδυνο. Όλο το καλοκαίρι ήμουν λίγο κάπως… Τώρα έχω αναρρώσει πλήρως», είχε αποκαλύψει ο ίδιος για την «εξαφάνισή» του από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί λοιπόν ο ίδιος να κρατάει την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στα social media, μοιράζεται αρκετές φωτογραφίες του.

Απόδειξη για τα κιλά που έχει χάσει είναι μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook, όπου είναι αγνώριστος.

Μάλιστα, πολλά είναι τα σχόλια από κάτω στα οποία βλέπουμε να τον συγχαίρουν που κατάφερε να χάσει τόσα πολλά κιλά.

Δείτε τη σημαρινή εικόνα του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι